Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Krasno je počeo ovaj mjesec. Nema dana bez kiše. Samo da ne bude kao peti kad je 32 dana u mjesecu padala.

pajdo77

Jučer pada,danas neće ali umjeren vjetar,sutra opet kiša da ne zaboravim kako je to kad pada,sivilo. Hebeš ovo depresivno vrijeme. Onda mi kažu da im je ljeto fuj jer je sparina. Dao bi cijelu jesen i zimu za jedno dopodne ljeta i to uz moju nadoplatu.

majstor

Depresivno vrijeme. Moram kupiti sobni bicikl, orbitrek ili traku za trčanje. Bojim se da ne vratim kile.

pajdo77

Odvratno je do bola. Bit će tako bog te pita do kada.

No

Citat: majstor  u Studeni 12, 2019, 20:16:00
Depresivno vrijeme. Moram kupiti sobni bicikl, orbitrek ili traku za trčanje. Bojim se da ne vratim kile.

Tko bi nam svima ugodio, evo ja bi rado vratio desetak kila   :uf:  da me poznanici i susjedi prestanu žaliti i promatrati kao izložak u zoo vrtu   :stripii: :stripii:

majstor

Mene tako gledaju već tri mjeseca. Proglasili me mrtvim, te se borim za život u bolnici, ma nek se zabavljaju. Dobio sam dve kile. Dam ti ja par kg. Jel ti zdravlje ok sada.

No

Dobro je.   :icon_thumright:

Izjela me ta Norveška, pao sam sa 95 na 70.

Nisam imao takav plan ali eto desilo se, kao ružno vrijeme.

Bude i prođe

majstor

Au, 25 kila? Dobro bi kotirao u "Životu na vagi". Vidio sam na fotografiji sa aerodroma da si premršav. Ja sam skinuo deset kila ali sam dobio dvije kile u tri mjeseca. Moram to zaustaviti zbog ružnog vremena i manje mogućnosti za boravak u prirodi, a i dolaze praznici, gosti i prežderavanje. Ma ja ću se prijaviti u "Život na vagini".  :stripii: :stripii:

pajdo77

Napokon ne pada al piri ko blesav na sladoled. Danima nikako da se karte poslože pa da se ode na vodu.

mossi

Ko može na fishing, sutra bi trebala biti rupa u ovoj vetrometini, onda opet jedno 2-3 dana 50+km/h  :mt1032:

majstor

Ma pada od jutros - to je popodne kod vas.  :uf: :takoje:

majstor

Opet ružno vrijeme. Pada od jutros od četiri - pet kao kod Balaševića, i nema nikog da okrene ringišpil u mojoj glavi.
To je ta hladna fronta koja, navodno, dolazi.
Voda je taman počela jače padati i bistriti se.
Znam da kukam kao Pajdo ali fali mi moj otok na kojem nisam bio mjesec dana. Umjesto "Bio sam na pecanju" mogu pisati "Bio sam na šetanju". Jućer 12 km., što mi je bilo malo previše.
Poslije kiše - dolazi sunce.  :hi:

No

Poslije kiše  snijeg    :pirate:   :stripii:

majstor