Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Kod mene je trenutno potop biblijskih razmjera. Sve gledam niz ulicu neće li Noa sa arkom proveslat. Strava.

maverick

Gledam prema tebi se crni...kod mene još ni kapi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

šuti i uživaj,ovdje je bilo ajme majko

alex7777

Citat: maverick  u Lipanj 08, 2020, 17:03:26
A DI TI KUM  :stripii: :stripii: :uf: :uf:

silure

Kod mene noć.. Sve se crni ali jos nista... Mozda ce opet led kao nocas

maverick

Citat: alex7777  u Lipanj 08, 2020, 17:22:57
Citat: maverick  u Lipanj 08, 2020, 17:03:26
A DI TI KUM  :stripii: :stripii: :uf: :uf:

Nema ga ...ljut je još  :uf: valjda nije pokisnio  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

srco

Toliko ružno da je lepo:)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

srco

Za fider dan iz snova , dok nas vreme nije oteralo. Nestvarno. Mnoštvo različitih vrsta riba( sve izmedju 500,600gr do 1,5kg) , bez sitne , par kidanja...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

alexdja

Znaš gde uvek ima plina, masti i vina...

Nema više divljeg bučka. :no:

silure

Napokon "kao" bez padalina.. Ajd da vidimo kakvo ce me vrijeme  na vodi zadesiti

pajdo77

Kažu ovi naši meteorozi malo prije da je do polovice ovog mjeseca u većini krajeva palo kiše koliki je prosjek za cijeli. Interesantno,nisam imao takav osjećaj  :stripii:. Hebem ti kišu više. Nema dana da bar malo ne cmolji. Onda još od nje taj vodostaj luduje pa nikako na zelenu granu sa tom Dravom.

No

:uf:  ostarilo i proljeće pa svako malo pada   :stripii:

pajdo77

Navodno svaki dan do petka kiša,negdje manje negdje više. Onda subota kao smirenje(zavisi od lokacije) pa opet nedjelja,ponedjeljak i u nedogled kiša jer je dugo bilo nije. Ja ne pamtim takvo vrijeme. Baš je katastrofa. Da ne može par dana sunca pa neki plusak pa opet sunce kako i doliči proljeću. Eto i ono gotovo a u ljeto ćemo uploviti sa kabanicama.