Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miki9

pajdo77

SMT

BeGo

Hvala Popaju i Majstoru...malo sam detaljnije sad pregledao...ima tu jos modela, sanger uni cat i black cat...uzeo bi nesto za camac a ovo mi izgleda odlicno sve tri opcije za sarana i soma.
Prijedlog adminu da prebaci ovo u zasebnu temu.

alexdja

Ovo bi na čamcu stalno pištalo, zbog talasanja?   :sha:
       Nema više divljeg bučka. :no:

BeGo

Citat: alexdja  u Lipanj 18, 2020, 23:52:25
Ovo bi na čamcu stalno pištalo, zbog talasanja?   :sha:
Ne bi trebali...zato me i zanima..

alexdja

Koliko sam video sa snimaka, reaguje na svaku promenu ugla...

Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Hvala Bogu pa prošlo ovo nikad gore proljeće. Ako se po jutru dan poznaje ni ljeto nam neće biti ništa bolje. Lopoči po oranicama rastu koliko je kiše palo a i još će kako vidim. Najbolje vrijeme bilo kad nismo mogli van zbog Korone.

Mornar Popaj

Kod mene proljeće prekrasno
Ali prošle godine je bilo kišovito.
Napokon i ljeto u najavi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Najviša dnevna temperatura 19 stupnjeva  :stripii:. Da ne povjeruješ. Dakle nema više 4 godišnja doba,nema bogme ni ljeta osim par dana sparine. Luda kuća.

No

Zalutao jedan, ne zna se koji, proljetni ili jesenjski dan u ljeto i napravio zbrku s ljetom i temperaturom.
Kod mene trenutno 13 stupnjeva   :uf:   17. 7. 2020

No

Ne znam kako je kod vas al kod mene se spušilo, pada, grmi tutnji  kao da će nam nebo past na glavu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Nekako mi se čini idealnije poganjat gospođu a somovi nek se sami ganjaju po ovom  kijametu   :stripii: 

SMT