Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Evo izišlo sunce   :ok:

Tko je ikad rekao da treba poganjat gospođu?
Niko nikad!!!

Citat: maverick  u Srpanj 23, 2020, 12:53:21
Idealno za soma ganjati

:stripii:  :stripii:

maverick

Mislim...znao sam da je ono bio trenutak slabosti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Au jest bitange, kud sam i otvorio ovu meteo temu.
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Znam da je mom drugu Pajdi danas bilo potaman.. al što ja ne volem kad je ovako toplo.. pakao.. rerna.. subjektivni osećaj 38C ... ufff moj idealni interval 15-25C

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

pajdo77

Treći dan je vruće ove godine a kraj je sedmog mjeseca. Ljeto je katastofa kao i proljeće,nikad više kiše palo nije. Nije nelagodna vrućina nego vlaga u zraku,to ljudima najviše smeta. Brzo će doći vrijeme za kape i šalove pa ćete u imax odijelima sanjariti o kratkim hlačama i japankama kako zavaljeni ležite na pijesku uz hladno piće,zato koristite ovo malo toplih dana i uživajte.

mikac

Ma jasno...nelagoda je zbog velike vlage u zraku. Evo ja dok ovo pišem..dišem na škrge  :fishing:-. najavili su oborine za Međimurje i područja uz granicu sa Slovenijom a Varaždin je..tu. Ako dođe nadam se da neći biti kao neki dan, 128 litara
Hodam polako, ali nikada unatrag.

alex7777

Citat: pajdo77  u Srpanj 29, 2020, 18:46:43
Treći dan je vruće ove godine a kraj je sedmog mjeseca. Ljeto je katastofa kao i proljeće,nikad više kiše palo nije. Nije nelagodna vrućina nego vlaga u zraku,to ljudima najviše smeta. Brzo će doći vrijeme za kape i šalove pa ćete u imax odijelima sanjariti o kratkim hlačama i japankama kako zavaljeni ležite na pijesku uz hladno piće,zato koristite ovo malo toplih dana i uživajte.
Pajdo ja i Sajzika necemo imat tih problema ko mora nek skace u IMAX odjela ,cini mi se  :laughing7:

pajdo77

Vi ste čudne biljke. Možda ste kao klinci poupadali u antifriz al vam nitko nije rekao čim vam nikada nije hladno. Ja na žalost nemam to imax odijelo al si mislim da bi mi dva bila taman kad malo zahladi jer sam smrznut ko drek

mikac

Citat: mikac  u Srpanj 29, 2020, 19:58:07
Ako dođe nadam se da neći biti kao neki dan, 128 litara

Na svu sreću..nije došlo. No, koliko čitam i čujem "razguzilo"  :bootyshake: je dijelove Austrije i Slovenije.
Hodam polako, ali nikada unatrag.

alex7777

Ispod ovoga ja maloprije Grejsika nagrebo  :stripii:

SMT

alex7777

Nisam ja , to jedan pajtas

mossi

Danas duplo golo:

Led naneo ozbiljnu štetu na vikendici, voćke sve iskidane, bašta devastirana..

Poprilično depresivno.

Vratim se u Sombor.. potop biblijskih razmera.. pliva pola ulica..  garaža pod zgradom puna vode (i moja)..

Odem do Apatina.. tamo za sada sve ok..
Daleko je do sutra ...

Trenutno pljušti i grmi..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

:uf:
Grozno

Šteta je voćaka, povrća i truda uloženog u njih

Trebaš čašu dobre rakije ili dobrog vina   :icon_thumright:

vedro

Strašno , na mreži 100kg leda. Boze sačuvaj