ZRAČNE/VAZDUŠNE PUŠKE

Autor mossi, Travanj 20, 2017, 08:30:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

vi bi baš tu sačmu, to je teže nabaviti, internet i traži
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Neki dan gledao zračne puške.
Moram priznati da sam ostao zatečen.
Izgled, mogućnosti, dizajn, definitivno sam odlučio kupit jednu.
Gledao sam  GAMO puške, i sad se samo trebam odlučiti koju da uzmem.
Treba mi da je nosim sa sobom na pecanje, nisam ljubitelj lovstva, ali svidja mi se ideja imati nešto za samoobranu ( čagljevi, divlje svinje, napaljeni jeleni migranti itd. )

Jel ima netko više iskustva, da mi pomogne u odabiru ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Ivan Borojević

Ne nosi pušku uz granicu. Ako ti se igra kupi praćku i crne gumice, žute okrugle ne kupuj jer su slabe i brzo puknu. Kupiš kuglice od 1ili 2 cm. Staviš u džep i ne vidi se. A kad naučiš gađati možeš čuda činiti a nečuju se. I nemoj gađati okolo đukce, grehota im lomiti rebra. Možeš koju patku ili fazana.

Juzba

Dođi na kavu pa ti pokažem i popričamo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Juzba naidjem
Jovice, osim kormorana, nebi imao srca pucati u nijednu pticu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

retfala

Kud ste spomenili pracke...kupujem je sigurno...municija jeftina...nekad sam bio u gađanju šampion...dajte neki savjet..

maverick

Birtije su zatvorene tek jedan dan...bojim se da ce ovo biti dugačak mjesec i za tebe i za ljude s kojim si okruzen  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Sam sebe iznenađujem za sta sam sve talentiran :rofl2:

rj

Citat: retfala  u Ožujak 19, 2020, 23:34:39
Sam sebe iznenađujem za sta sam sve talentiran :rofl2:

slijedi teška kušnja ...ono karakter i tako to ...  :rofl2: ključ u birtiju je direktan udarac na tvoje zdravlje ... gori od virusa ...  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Ko je mator.. ?!

Po 5kom u metu.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

somborski lala

DJ17

Fino... Kakvu pusku koristis?

mossi

Finewerkbau 300S puška stara 51 godinu.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

DJ17

Stara svabica grmiiii... Svaka cast na odrzavanju za te godine puska ko grom, bravo...