habanero

Autor maverick, Siječanj 09, 2013, 00:18:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

di da nabavim sjeme..ili nesto ljuto u tom nivou  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dado

Jebo te Tito....što će ti ta žestica?

genjura

bilo je nekog otrova u malim bočicama , naravno kod mađara. jedan kolega je uzimao za gulaše ,jebote kako je to bilo ljuto :blob8:- uglavnom nije stavljo na kašikice već na kapi :evil1:

lega031

nabavi bhut jolokiu i posadi u kalicima,onak zeni medju cvijecem i budes sigurno prezadovoljan :D

mossi

Idi na YouTube i ukucaj bhut jolokiu i nećeš je posaditi sigurno!

Bilo je kod nas na kupujemprodajem 10 semenki za 10e, volem ljuto ali hvala NE!

maverick

ne bitno koja...treba mi neka ljuta odnosno extra ljuta papricica u sjemenu...ako tko ima ili zna gdje se moze nabaviti neka javi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nodi

Jel ćeš to dipat silikonce :toothy9:

maverick

Ma ne..klopica...volim ljuto a nikako da nadjem neko dobro sjeme  :icon_biggrin:

gegs

Ima na ebayu za sitne pare. Uk ebay, stize za tjedan dana.
treba skoro sijati!

ossa

Dok ne dočekaš prvo branje, nabavi pištiku

Jako ljuta stvar. Dok nisam pazio šta jedem cepao sam ovo kao lud. Ljuto i slano u PM  :toothy4:
Imao sam u to vreme mađaricu, pa smo zajedno kombinovali  :angel4:

Ovo ne znaš koja je ljuća
3.

A tu je i maneken za paprike
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Stepa

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin: :pottytrain5: :puke:
stomak me boli od smijeha,skoro kao ja sutra dan kad se malo opustim :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Hemingway

i od ludjeg ima ludji ...itd..itd...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Greys

Majku ti, ova mora srat lavinu  :icon_biggrin:

tole

a joj, ljuto mi od gledanja, volim ljuto, ovako naizgled mislim da sam probao ovaj trinidad scorpion i ljuto je za popizdit