habanero

Autor maverick, Siječanj 09, 2013, 00:18:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kićo

tole

Citat: maverick  u Siječanj 09, 2013, 00:18:47
di da nabavim sjeme..ili nesto ljuto u tom nivou  :thumbsup:
imam kolegu koji me počastio sa ovom što liči na trinidad (možda je i to), on kaže da je sjeme dobio  iz Australije pa vidim sa njim ovih dana da li se da što riješit. Ako hoćeš, mogu ti organizirat sjemena za ove mini koje rastu kao ukrasne a isto su dobrano ljute.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ove male ko ukrasne ima moj komšo, ljuto u materinu  :angry4:

tole

to je to malo se osušila pa ne izgleda ali mislim da je to trinidad scorpion, probao sam svježu, ajme, za njih provjerim sutra za sjeme, 
a one ukrasne sitne sutra stiže, pa ostavi neki kontakt kad budem išao u os ti donesem

tole

evo našao slike na netu

Hemingway

Sta bi Maverick ...jesi dobio sjeme ?

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

rj

dobio hemeroide u međuvremenu pa batalio ljuto  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A dobio i sjeme i papričice...vec par članova isprobalo...bilo svakakvih zanimljivih grimasa  :stripii: kolega je posadio nedavno vecu kolicinu tako da se ne zamaram s tim...ja cu samo brati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

imam ja 20-tak sjemenki bhut yolokie...počinje uskoro proces sadnje, tražim dobrovoljca koji će da ih proba...

maverick

Posadi ih vec sad u kalić za cvijece i drzi u kuci....

ibro dirka

gledao sam neku proceduru da se stavi u neku "gazu" zemlje sa velikom vlagom dok ne proklija pa onda u malu plastičnu čašicu dok vani ne budu uvijeti kako treba i onda van u veliki kalić...sutra ćuto riješit ali ću još vidjet možda odmah stavim u kalić i to je to...

tole

Citat: ibro dirka  u Veljača 27, 2015, 23:51:34
imam ja 20-tak sjemenki bhut yolokie...počinje uskoro proces sadnje, tražim dobrovoljca koji će da ih proba...

ja probao jesenas....kolega sa posla imao jednu biljku,nije za zajebanciju....ostavio sam 4-5 komada da se osuše na tavanu :icon_thumright:

ibro dirka

Pa nije to za jest uopće. To se prožvače i pljune...
Mislim da joj ni to nije namjena nego ju koriste za proizvodnju suzavaca, bojnih otrova i dr...

bb