habanero

Autor maverick, Siječanj 09, 2013, 00:18:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

Jedino moja bhut yolokia nije procvala još,izgleda će morat u kuću preko zime pa tek na godinu plodove ubrat...

raso

Da malo osvježim temu
Imam nešto viškova mojih proizvoda
Ljuti chilli umak, savršen dodatak svim jelima , pogotovo za fiševe i čobance
Pakovanje 220 ml- cijena 40 Kn
i ukiseljeni habanero i jamaican hot
Pakovanje 370 ml - cijena 25 kuna

mossi

Ovogodišnja rasada posadjena:  :hello2: :hello2: :hello2:

mossi

Ovo su odrasle jedinke:

Ove prve dve su blago ljute, ostale su fine od 100.000-500.000 scolvila   :icon_thumright:

-------------------------------------------------------------

pajdo77

Jel ta ljutina topi kotlić? Kako to možete jesti svaka vam čast,pa to je kako sam gledao klasu ispod onog eksploziva imena termit što otopi sve živo,niste vi kršteni čim to trpate u sebe

mossi

Pajdo te od 200.000-400.000 su baš jako ljute, ali to nije ljutina ista kao feferona.
Nema problema sa auspuhom i sl.

Ja ih jedem isključivo sa šunkom za doručak, seckam na kvadratiće malene, i ne pipam prstima nego pokupim šunkom.
Ako dodirnem usne dok stavljam u usta, malo mi oteknu ..  :stripii: :uf:

Inače postoje papričice koje su zaista bolesno ljute od milion pa sve do dva miliona scolvila!  :tongue3: :tongue3: :tongue3: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

pajdo77

Nisam ja mimoza pa da sad jedem paradajz supu umjesto fiša al hebiga ima njih što ga skuhaju sa tim kojekakvim papričicama da meni nije za jesti. Mislim što da jedem nešto da bi ko balavac ispao baja u društvu a sutra duša Bogu na istinu,oću krepat. Umjereno uvijek al neke ekstremne ljutine neka hvala

No

:hi:  :uf:  :clap2:   :pije: kako nema problema s auspuhom  :stripii: :stripii:
:uf: Ja da to pojedem imao bi problema i s klipom i  cilindrom i kompjutorom.
Tko zna bil to i stiglo do auspuha :stripii:

maverick

Volim ljuto...mossi  :occasion14: A od ljutog ne da nema problema vec cilindar sve bolje radi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Ja ne volim ljuto, radije jedem šunku samu.  :sha: :takoje: Ekotest prolazim bez problema i bez papričica.  :stripii: :stripii:

mossi

Pa nema problema, jer nije ista vrsta ljutine.
A šunka može i bez hleba! Eventualno rakijica kao aperitiv!  :uf: :stripii:

mossi

Mali kolaž iz moje bašče.

DIDAPATAK

... a tamo u bašči..u cvijetu...
.. :baba:

raso

Kad se Mossi hvali da se pohvalim i ja

Darkestrah

Raso kome si to uletio u bašchu?!

Poslano iz centralnog komiteta

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.