štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Avatar Full Contact 75gr na 9ft, za glave do 50-ak gr, a 90gr na 9ft za glave do 60-ak grama! Ne znam da li se kod vas prodaju kao gotovi stapovi, ali mogu da se nabave blankovi u Svabiji, oko 85-90€ su i racunaj jos 100-ak € za neku pristojnu opremu i ruke.

DarioK

U petak prijepodne dolazim u os pa mogu ponijeti svoju da pogledas. Nedavno sam kupio JAS 100 g., 9 ft.

TopMix

Dajem glas za xzogu 8ft 100gr

maverick

te vise nema, zvao i uvoznika...a i meni treba ali za glave od 50-100 gr
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

i meni treba za glave 50 - 100 gr , a u petak sam nažalost  u ZG
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

a nesto cu smisliti ili ce smudj vec doci malo blize  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Drug koji ima ovaj Avatar 90gr na 9ft mi se hvali da je iz zezanja isprobavajuci nesto na Dunavu kod D.Milanovca (tzv Signal mesto) kacio i najnormalnije vodio 2 glave po 40gr odjednom!! Taj sam direktno uporedjivao sa Xzoga JA-S od 9ft 100ft skoro pola sata, natezao i kontrirao i... Definitivno je jaci od nje iako manjom gramazom oznacen, a konus je maltene identican do u milimetar, isto ima pristojan balans iako je put over (ima lazni trn, obradjeno zadnjih 10-ak cm da lici na trn ali je samo nelakiran blank)!

Kad sam hteo da kupim ovde blank ili gotov stap, za glave do 35gr najvise, i pitao MG da li imaju neki od takvih Avatara za tolike glave, preporucen mi je 50 gramac!!! A dzigovao sam malo sa 60gr ali na 10ft, taj stap oseca glavu od 6gr a ne muci se sa 27gr uopste, znaci mogao bi i 35gr mozda da vodi, vrlo verovatno, znaci ovaj kraci iako manje oznacen verovatno zato isto toliko moze, fora kao sa Avidima.

maverick

Ma meni nije problem bacati ni s lesathom 100 gr velike glave, cak ni s taiahom, ali muci se stap..a kace oni solidno...samo bih bas rasnog 100 gramca...

Lomnica_city

Ovaj ladno moze da nosi oznaku 120gr po Sportex-u.

Greys

Citat: Darko  u Rujan 16, 2013, 20:29:30
jesam , ali nikako da odem u BM da je pogledam uživo  :toothy10:

Osobno mislim da ti neće leć taj štap, budući da imaš CD BR-a, moje mišljenje, koje nemora biti i tvoje  :icon_thumright:

kajman

ako vec ima CD BR onada onda ce mu apsolutno leci Lion Force

koste910

Stap za tezi jig CTS ELITE SD 90gr., za Dunav VRH VRHOVA.
Glave od 15,16 - 80gr jede za dorucak.
Stap je cudo, koje bi trebalo da isprobaju svi Dunavski jig-erasi.

maverick

ossa

Odlicni stapovi. Imas garanciju u mg servisu. Tj ako se nedajboze nesto iskomplikuje imas rezervnih delova.
Naidju krize, drukcije grize...

koste910

Ovde se prica o stapovima tipa xzoga,cd,alps,mp1 .......idt., izgleda da niko nije ni probao ovu verziju o kojoj ja pricam.
Da ne duzim, zamislite cdbr 9ft 50gr. i kakve su njegove performanse, a onda to pomnozite sa 2 , ali bukvalno.
Meni stigo pre neki dan xzoga ma-s 80h (2,44m  100gr), to su samo zilavi stapovi i nista vise ( ide dalje od mene), daleko od deklarisane tezine, da ne pricam sta je cd 3oz (koji se vodi kao 80gr. na 3m) u poredjenju sa ovom igrackom - BABAROGA.
Zvao me drug pre neki dan,peca zadnjih 10 dana na otvorenom dunavu u d.milanovcu sa lionforce 50gr i kaze da realno stap dobro radi sa max. 45-50gr+sed.
Maver postavio si pitanje za sugestiju u vezi stapa za tezi jig (jedan drugi forum) ja sam i tamo hteo da ti skrenem paznju na ovaj odredjeni model,ali cini mi se da posle nisi posecivao tu temu.
CTS blankovi se rade iskljucivo na NZ., tehnologija rolovanja je vodeca svetska, pogledajte na you tube klipove,
ili http://m.youtube.com/watch?v=TgUMOihIIpI,
to su blankovi cts est (iliti SalmonStealhead), vidi se sta momak vadi sa obale stapovima te firme.
Serija elite sd (inace kod proizvodjaca deklarisana kao najkvalitetnija) je verzija radjena od 57msi (isto kao CDBR), verzije ovog blanka u manjim gramazama su za nijansu mekse od BR dok je najaca verzija brutalna za jig.
Iz camca se ne boji ni jednog soma o smudjevima i da ne pricam.
http://www.ctsfishing.com/elitesd.php
Kao sto rekoh gde je cd(br) stao tu je cts (elite sd) nastavio.
Ima toga jos, ali i ovo sve pisem sa telefona.
Garancija vazi za bilo kakav exces, placa se 35€ za novi deo, a MG ti premota opremu, garancija nije vremenski ogranicena, rezervnih delova ima sve dok se odredjeni model proizvodi.
J.bes verziju kupim blank odradim stap izadje 300€, a posle sta ti Bog da, ovako za iste pare isti kvalitet + bezuslovna garancija (sto bi drug reko PA TI VIDI DA VIDIS).