štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Samo da vam kazem da gornji deo avida izadje oko 100evra kod lava. Fabricki. A stap je 200.
Naidju krize, drukcije grize...

Rap

Sve to stoji oko garancije i pohvalno je ali si ja tu garanciju mogu nabiti jer sekcija CD taiahe 10-42 nema; nitko sretniji od mene kada bi mi ju nabavio.Da ne citiram  Marija kaže,đaba garancije kada se uvoznik samo kroz nju može pohvaliti ali ne i ispuniti navedeno  :hi:

koste910

Citat: maverick  u Siječanj 12, 2014, 15:12:22
Garancija nije stvar proizvodjaca, nasi i vasi uvoznici ne brinu o svojim kupcima a mogli bi i to za sitne pare
kako nije stvar proizvodjaca, pa mislis da bi lavmd ili mg davali garanciju da im to proizvodjac ne omogucuje, bez obzira na sve neverujem da bi ijedna od ove dve firme menjala rezervne delove o svom trosku koliko god oni bili jeftini, ljudi poslovni hoce da privuku sto veci broj korisnik za svoje proizvode.
Sa lavom nisam saradjivao, ali bolju uslugu od mg servisa retko ko pruza, ljudi pravi profesionalci.
Ma sve je nebitno, ako su vam se dopali proizvodi od cd-a, sa cts ce te biti odusevljeni, ne treba da nas zanima zasto oni daju garanciju bitno je samo da je daju.
Rap napisao si poruku u medjuvremenu, cisto komentar ja do sad nigde nisam video - cuo da je fabrika cd-a bilo kome davala garanciju.

Rap

Ja to nisam nigdje niti naveo.Govorimo o uvoznicima a ne o proizvođaču.Danas ili su neki neispavani ili će promjena vremena  :occasion14:

koste910

Rap,
pa kao sto sam napisao u prethodnom postu, ne moze da uvoznik-disributer da daje garanciju, ako to ne radi proizvodjac ili moze pa ko mu poveruje :occasion14:

Ili sto bi reko moj lokalni mesar imas garanciju do izlaznih vrata.
Koliko znam pkvm nikad nije davao garanciju za cd, neznam ovi u hr.

Rap

Ne govorimo o garanciji (kvalitet) već nema garancije da će biti djelova u slučaju da se nešto desi.Eto,samo primjer navodim da Taiaha koja je možda 3 godine ne možeš sekciju nabaviti kod uvoznika.Šta ti onda znači da mi daje ne znam šta.MOžda se sad skužimo.

Lomnica_city

Citat: kugla  u Siječanj 12, 2014, 14:40:10
Lomnica neće biti kako kažeš
"kod CTS-a dobijete ceo stap za recimo 250€ uradjen, blank, sva oprema, i ruke 50-ak €, tu blank cini mozda 100€ ako ne i manje u ceni"
Gledao sam cijene CTS blankova i oni o kojima je ovdje čini mi se Koste pisao su sve blanokovi od cca 220-260 eura.
Po ovome se onda isplati kupiti dvije sekcije blanka a ne blank kompletno, izaže jeftinije duplo  :sha:

Ne, jer izostavljate deo gde kazem u garanciji... Mislim vi mozete da tvrdite da ste slomili gornji deo nekog stapa, koji ste kupili od nekog ko je regularno kod uvoznika kupio, i sad hocete da kupite gornji deo, kad vam stigne vi trazite onda da kupite i donji deo jer ste sad i njega slomili, i onda...

Ovo moze da uspe kod mozda CD-a ili CTS-a, kod drugih ne, jer uglavnom rade stapove sami a ovi prodaju uglavnom blankove, a druge firme kad vam prodaju gotov stap, pa slomite donji deo, uglavnom traze nazad slomljeni deo a posalju ceo stap, a sta da im date?

maverick

Koste ne zivimo u istoj drzavi , kod nas je zakon o zastiti potrosaca na visokom nivou ali u segmentu ribolova se malo postuje, ukratko...nije meni potrebna garancija da mi netko da dio stapa koji sam slomio svojom greskom, vec zelim da mi omoguci da kupim slomljeni dio....
i naravno proizvodjac tu nije toliko bitan vec nasi i vasi uvoznici kojima je skuplja postarina nego kolicina uvezene robe pa u jednu ruku kontam i njih ali gdje je tu zadovoljan kupac a tek gdje je tu stap za tezi jig  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

koste910

Stap za tezi jig CTS ELITE SD 90gr na 9ft u rasponu od 15 do 80gr., a ja licno do.sad sam radio tri stapa u MG servisu i vise mi znaci data rec Mikijeva, nego bilo koja garancija.
Poenta (mozda svega pa smo otisli u krivu smer) je da su cts stapovi u seriji elite sd isto sto i cdbr samo sto oni nemaju jace od 3oz, a cts ima i da treba probati siguran sam da bi nasli put do dosta kupaca  u Hrvatskoj kao i cd.
Probacu ovako da definisem ovaj gore model cts-a.
CTS elite sd 90gr 9ft  =  2 x CD BR 50gr 10ft, toliko je jak.
PS.najbolje je da nikom od nas nikada nije potrebna nikakva garancija.

rj

Citat: koste910  u Siječanj 12, 2014, 16:25:55
Rap,
pa kao sto sam napisao u prethodnom postu, ne moze da uvoznik-disributer da daje garanciju, ako to ne radi proizvodjac ili moze pa ko mu poveruje :occasion14:

Ili sto bi reko moj lokalni mesar imas garanciju do izlaznih vrata.
Koliko znam pkvm nikad nije davao garanciju za cd, neznam ovi u hr.

vidi za boldano ...neka vorbis kaže koliko sam blankova CDBR kupio za sebe i prijatelje ( bez evra zarade) kad je sin slomio gornji dio 32 gr. PKVM nije imao mogućnost da mi nabavi gornji dio ...
pazi sad ...

uvoznik iz ZG  mi proda gornji dio za 160 kn ili cc22e (samo blank) dakle kvaka je u uvozniku...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

koste910

Rj procitaj sta sam napisao u tom postu za pkvm (reci jesu li mozda davali garanciju ili je spominjali kad si kupovao blankove ili stapove), a za hr uvoznika sam rekao da neznam.

Koliko se secam negde si pisao da si bio u MG-u, upoznao si ljude pitaj njih za te garancije na cts stapove, ja u njih kao uvoznike imam 100% poverenja.

turbler

za teži jig imam CTS S&S (ili EST po cmw-u) 30-90gr, štap je stvarno specifične akcije zbog iznimno malog konusa (Extra Slim Taper) i iako izgleda na prvu kao kolac s kojeg če svaka riba ispasti čim prvi put strese glavom, ali nije tako zbog malog konusa štap radi cijelom duljinom blanka i dobro amortizira nagle bjegove, moj blank je rađen s lakom opremom i štap je vrlo lagan za 90 gramca.
Imam i harrisona 120gr koji je napravljen za soma s (pre)teškim vodilicama i metalnim halterom a isti blank s lakšom opremom je odličan za jig.
Što se tiće nabave rezervnih djelova, blankove kupujem u CMW-u i tamo uvjek ima za kupiti rezervnih djelova ali po ne baš povoljnim cjenama, za top score koji sam 2x lomio sam plačao gornji dio blanka 80eu ali bitno da se da nabaviti, za Gamakatsu cheeta sam 2x nabavio gornji dio besplatno (mora se ostaviti polomljeni dio) jedino sam čekao po 6mj, u biti ne kupujem štapove ako nema mogučnosti nabave rezervnih djelova jer mene baš ide lomljenje zadnjih godina.

kawasaki

definitivno je do trgovca koji ako narucuje od proizvodjaca moze rijesiti
jer mislim sta je proizvodjacu jedan blank  :hi:

a ako mu je stalo do kupca mora rijesiti  :ok:
Brzi od Bolena.

koste910

Turbler na kojoj duzini ti je SS, ja sam sebi reko da mi je sledeci stap koji pravim taj samo 120gr ili po cmw 150gr na 9ft ili 150gr (200 po cmw) ali na 2,9m., taj moze sve da podnese od dunava do ebra i po-a.
I koliko je kostalo da se sklopi ako mozes da podelis sa nama.

turbler

9ft, prijatelj mi ga je radio besplatno a blank + oprema je bio oko 1200kn (cca 160 eu), meni taj štap najčešče služi na Dravi kad lovim soma, a umori me teži komplet (harison i taurus 6000) a mislim da kojeg soma nebi izvukao cts-om nebi išo van ni sovim drugim, koristim ga i kad idem na Dunav i Savu (na Dravi ne bacam teže od 25gr) i bacam 40-50gr jigove, koristi mi za štuku kad bacam velike (100+gr) swimbaitove i jerkove, koristio sam ga i u Krupi za mladice itd......