štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

znaci jedna sekcija kosta 35 e  :hi:

al to je tako isto i kod CDa a ostalo su marze  :hi:  :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:
Brzi od Bolena.

Lomnica_city

I radna snaga i materijal i... Klot deo kosta 35€!

koste910

Kawasaki, tako nesto kao sto si reko, rezervni deo kosta 35€, a MG servisu ti rade premotavanje gratis, s' tim da oni narucuju nove delove i stize im uz njihove narucene blankove sto je opet povoljno kad pogledas koliko je postarina sa NZ ili koliko kosta da ti stoji pola slomljenog i pola ispravnog stapa.
Extra je to ponuda bez daljnjeg, jedino je pitanje sta kome odgovara i da li oni to imaju u ponudi.

Rap

cifre su smješne kad je pojedinačno a u kompletu  :eek:
u čemu je kvaka?

kawasaki

ti svi stapovi u proizvodnji nisu vise od 10 $

Brzi od Bolena.

maverick

I ja sam se pitao u cemu je kvaka...i godnji dio cd-a u Hr je bio tako neku sitnu lovu.....a sto se tice stapa za tezi jig, meni lionforce u potpunosti udovoljava za sada...a ionako sve vise izbjegavam raditi i preko 30 gr zbog ruke....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Ne mogu da verujem da ne kapirate "kvaku" izmedju KLOT dela bez vodjica i gotovog stap!? Evo na primer ja sam vratima slomio vrh od Avida, stap kosta $200 gotov a ja sam drugi vrh platio oko trecinu te cene SA vodjicama navezanim, donji deo je logicno skuplji zbog duplo vise karbona, haltera, plute, ima i par vodjica (najvecih=najskupljih) na njemu...

A kod CTS-a dobijete ceo stap za recimo 250€ uradjen, blank, sva oprema, i ruke 50-ak €, tu blank cini mozda 100€ ako ne i manje u ceni (u NZ upola toliko), cemu cudjenje sto onda gornji, tanji i laksi (manje materijala=manja cena) deo kosta 1/3 cene BLANKA!? Jer ne treba da gledate cenu uradjenog stapa jer necete platiti kao ja 50€ za deo sa vodjicama sto dodje 35-40% cene kompletnog, nego 35€ za deo bez vodjica, sto dodje opet 35-40% cene blanka (dakle isto samo sa/bez vodjica)!!

Da stize navezanih vodjica i da kosta 80-100€ niko od vas se ne bi cudio, ne znam zasto vas ovo cudi, a cena je takva jer se transport ne placa (zato se i ceka po par nedelja do par meseci), probajte ceo stap preko da kupite, pa da vidite koliko ce vas izaci, iako su oko 10-30% jeftiniji preko, retko koji ce vas izaci isto, a tek manje, nego kod uvoznika!!
Zato sto uvoznik naruci xx(x) komada i na toliku narudzbinu transport izadje mnogo manje po komadu nego kad narucite 1, pa jos ako krsi njihova ogranicenja da mora duzi od, mislim 140-145cm u sklopljenom stanju da ima posebni tretman, kurirskom sluzbom obicno, ma odrace vas!!

maverick

na gol blank su mislili , barem ja jesam  :bye:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Na gol blank,upravu si  :icon_thumright:  a ovo o količini karbona i cijene se ne slažem jer i donja sekcija CD npr taiaha je u vrijednosti 35€ ako i toliko samo nabavit ju je već lutrija kod nas

Lomnica_city

Ne kapiramo se, ja gledam kako se cudite kako samo vrh bez vodjica kosta 35€ sa njihovim transportom a ceo stap 250€ recimo, a vi sad kazete da na blank i mislite, pa blank je mozda duplo skuplji, plus naravno zarada za uvoznika a kod garancije zarada vec ne bi smela da se uracunava...

Rap

Krivo ti kontaš.Nismo francuske sobarice  :icon_thumright:

govorimo o cijeni blanka u kompletu i posebno cijene sekcija kod istog prodavača.ako bi kod nas u Carpisti kupio kompletan blank Taiahe košta me 1000 kn a posebno sekciju po sekciju 500 kn  :eek:
kontaš li sad?  :hi:

takav me sa opremom može koštat ne samo 250 € već i 500 e ovisi šta bi stavio gore

kawasaki

dakle taiaha cijeli blank u Zg je 1000 kn

a sekcija kad ju posebno narucuje 180 kn
sto je puta 2 jednako 360 kn

ako je to i bez marze, kolika mu je onda marza?  :walrus:
Brzi od Bolena.

Kugla

Lomnica neće biti kako kažeš
"kod CTS-a dobijete ceo stap za recimo 250€ uradjen, blank, sva oprema, i ruke 50-ak €, tu blank cini mozda 100€ ako ne i manje u ceni"
Gledao sam cijene CTS blankova i oni o kojima je ovdje čini mi se Koste pisao su sve blanokovi od cca 220-260 eura.
Po ovome se onda isplati kupiti dvije sekcije blanka a ne blank kompletno, izaže jeftinije duplo  :sha:

koste910

Nisam ja pisao o cenama blankova mada mogu da se vide na CMW sajtu,ali je on dosta skuplji od uvoznika za Srb. MG servisa koji je meni radio stap.
A cini mi se da je doslo do nesporazuma kad je pocela.prica da ide u pravcu da se poistovecuju cene rezervnih delova i cene blanka(bio on gornji ili donji deo).
Cena rezervnog dela moze da bude 35€ samo uz poslati (reklamirani) puknuti deo koji se salje nazad proizvodjacu radi daljeg usavrsavanja tehnologije materijala,rolovanja blanka....itd., a ne sad ja cu da se pravim pametan pa cu da narucim dva rezervna dela i da sklapam blank-stap.
Realno koliko zaradjuju proizvodjaci nemam pojma, ali zarada potrosaca-ribolovaca uz ovakvu garanciju NEPROCENJIVO ( ovakvu garanciju ima i St.croix ), slozice se sigurno ljudi kojima su pucali toliki cd-ei a nisu mogli da ih reklamiraju, pogotovo ako smo dosli do zakljucka koliko proizvodjaca to malo kosta.

maverick

Garancija nije stvar proizvodjaca, nasi i vasi uvoznici ne brinu o svojim kupcima a mogli bi i to za sitne pare