štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rajo

9'1''=300 cm
Barem tako piše na štapu a i metar pokazuje 300 cm .

mossi

alexdja

:icon_biggrin:

9 fita i 10 inča

9' 10" = 299.72 cm
       Nema više divljeg bučka. :no:

Rajo

:not speak:
Ebi ga sad pa nisam mislio da će se tako brzo otkrit  :stripii:

rj

Citat: Rajo  u Studeni 06, 2014, 22:02:08

9'1''=300 cm
Barem tako piše na štapu a i metar pokazuje 300 cm .

ovo žuto kvari lijapu plavu boju  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

:stripii:
Tako je RJ imam ovaj veliki CD ali sto se stapa za tezi dzig tice ja sam upasovao ovog plavca da budu u kompletu sa CD  :takoje:

Sem toga ko nije probao ovog plavca za tezi dzig taj onda ne zna sta jeste stap za tezi dzig  :takoje:
kratko i jasno fe no me na la n 2.74m 42-84grama stap za dzig  :ok:
Ja sam prakticar sa vode, i iz dugogodisnjeg iskustva na raznim vodama i terenima mogu 'ladno da tvrdim da najskuplji stapovi nisu ujedno i uvek - idealni za neke situacije.
Svaki ozbiljan varalicar trebalo bi da ima ovaj stap u svom arsenalu nezavisno od bilo kakve reklame za koju ce sada neko da me prozove  :mt1032:

maverick

A koliko ti grama smatras tezim jigom...meni je od 40..pa do 80...veci kalup nemam  :stripii: koji je damov limit
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kova

^^^
To "zuto' je Maybach... ;)   Rajo, svaka chast na kompletima. :hi:
:glasses9:

kajman

Ovaj 'ladno radi sa 80gr. Medjutim, sam termin tezi dzig ja ne kapiram kao bukvalnu tezinu........O.K. je bukvalna tezina medjutim kada se kaze tezi dzig vise se podrazumeva tezak teren, gadan kamen , granje, gde se koristi dzig tezi od potrebnog zato sto MANJE ZAPINJE jeste teza glava sa adekvatnim stapom = manji procenat kidanja  :takoje:
Ko ne veruje e bas me i to smatra  :icon_salut:

kajman

Citat: kova  u Studeni 07, 2014, 09:36:23
^^^
To "zuto' je Maybach... ;)   Rajo, svaka chast na kompletima. :hi:

May bach  :eek:
U prevodu Moj Potok - definitivno je RJ u pravu trebalo bi ga prefarbati u plavo da bude MayRiver  :rofl2:

Jožef1

Tri različita štapa:
Silstar SPIRAL (original njemački) 9ft, 272,5 cm, nije spin štap ali je star 17god i valjaaaa  :icon_thumright:
Spro IRON SPIN- 9ft, 272,5 cm
NEVIS Legacy -  9ft, 270 cm
I šta sad  :icon_scratch: čak i kod istih štapova, zna biti razlike u dužini  1 do 3cm  :sha:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

alexdja

U fitima često pišu približne mere, a u centimetrima precizne...
       Nema više divljeg bučka. :no:

kova

^^^
Dodzi da ga "osetish" na suho, pa uzmi bolovanje, he he ;)

Rajo

Na garanciji stapa ima napomena masnim i vecim slovima napisana  " STARIJI LJUDI OPREZ " lako stradaju ruke  :character0032:

rj

bilo bi mi drago da se sportex vrati u "ozbiljnu" igru ...davno je bio stvar prestiža i kvalitete
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom