štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rajo

Ovaj mi djeluje ebeno ,  nekoliko izlazaka na vodu pa cu vidit dali sam dobro odlucio sto sam ga uzeo . A moras priznat da je i boja dobra  :hello2: moderna ...

maverick

Moderna  :sha: ima tu i drugih naziva  :stripii: a čekamo prve dojmove
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Mislis pederska ili da budemo moderni gay

maverick

To si ti rekao...ja sam dobar s Rajom i tako nešto mi ne bi palo napamet  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

A dobro da znam Raju, pa onako, jos iz doba prosle drzave pa sa nece jako naljutit na mene , ustvari, znas onu, tko se ljuti...

mossi

Jožef1

mossi- zakuha pa nestane  :hi:
Jučer u HU- držao u ruci po meni jedan od kvalitetnijih -vrhunski- spin štap. Cjena oko 445 kn za štap dužine 2,72 cm, 10-40g. Extremno je brz, moćan a lagan. Svaka čast gospodinu Bokor Karoly-u (svjetski spin majstor)- kako je samo složio štap.
Catana- dosta povoljno, od 280- 400 kn.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Lomnica_city

Citat: Jožef1  u Studeni 07, 2014, 10:22:26
Tri različita štapa:
Silstar SPIRAL (original njemački) 9ft, 272,5 cm, nije spin štap ali je star 17god i valjaaaa  :icon_thumright:
Spro IRON SPIN- 9ft, 272,5 cm
NEVIS Legacy -  9ft, 270 cm
I šta sad  :icon_scratch: čak i kod istih štapova, zna biti razlike u dužini  1 do 3cm  :sha:

Stapovi sa trn spojem i put over, iako isto obelezni, nisu iste duzine, ima i do vodjice, neke vrste su duze od drugih pa samo na vrsnoj vodjici dobijes 2cm ocas, neki imaju sok kapu koja nije cela deo blank tj preko njega, nego 1/2-2/3, itd...

vatrogasac

Nikako Rajo da se javi s utiscima stapa zute boje , tko zna da se nije svidio nekom, mislim Rajo, ne stap

Jožef1

Eh Lomnica, brate pretjero si  :hi: star sam ja čovjek za koje kakve strane nazive  :stripii: :stripii: jedino sam razumio "šok" :icon_scratch: ja govorim o štapovima koje si kao obični smrtnik ponekad mogu priuštiti (svake 10-20god) ako govorimo o jednom štapu  :uf: a dužina, manje više- ipak ti hvala lijepo  :hi: Jedino što bi uistinu volio posjedovati je gore prikazan spin štap od gos.Bokor.

mossi

Citat: Jožef1  u Studeni 08, 2014, 11:55:56
mossi- zakuha pa nestane  :hi:

Kakav si ti kralj, između mog i tvog posta zamisli nije bilo NIKOGA..  :rofl2:

Jučer u HU- držao u ruci po meni jedan od kvalitetnijih -vrhunski- spin štap. Cjena oko 445 kn za štap dužine 2,72 cm, 10-40g. Extremno je brz, moćan a lagan.

VRHUNSKI štap ... za 65e .. moguće ..  :stripii:

Jožef1, i ja imam štapove različitih kvaliteta, i u poslednje vreme pecam i sa štapovima nižeg cenovnog ranga,
ALI SAMO zato što ih imam i zato što ZNAM da i sa njima mogu lepo loviti ribu..
ALI .. ALI to je daleko od vrhunskog,  a iskustvo i budžet su čudo!

:hi:

Jožef1

E moj mossi sprdaš se  :icon_scratch: šta je za tebe vrhuski štap  :sha: ako ne koša 300-500 eura onda je sra..e  :icon_scratch: pa dobro neka ti bude- ti si u pravu.....  :hi:

miha

đabe sve ako ti štap nelegne ....

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Alija

Citat: ossa  u Studeni 09, 2014, 08:53:44
I ako nije lovan.

.....da može biti lovana boila,varalica to znam ...jer je bolja od drugih ili je posebna pa je zato ribe JEDU i kad nisu gladne ....ali molim te daj mi POKUŠAJ objasniti kako to štap može biti LOVAN!"!"!!!!
npr:
Kupi krkan LOVAN štap i ubija se od ribe s njim, ili netko ko zna zajebe se i kupi NELOVAN štap pa se nikako satati sa ribom !!!

Jbt treba otvoriti neku temu za slične postove,jači su od viceva (a, ima ih  :takoje: )