YAMAHA F40 GETL 40/70

Autor vucko GBP, Prosinac 24, 2017, 13:41:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Svakako...sad se razumijemo..... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Pričajte... Šta je tu razlika izmedju redovne 70ks i ove 40/70? Ima li je u snazi? Znam da se ova 40/70 radi za italijansko tržište. Ima li razlike u ceni? Ili je sve isto?

rj

Citat: vucko GBP  u Lipanj 21, 2018, 15:23:36
Hocu da dam gas do kraja a da ne ulazi skroz u obrtaje tj da ostane do 6000-6100 max. Posto ima jos gasa tj  snage, znaci da mi treba brza elisa, samo jos da vidim koja tacno.
@RJ ili 13 1/2 x 16 ( ako je ima) ili 13 1/4 x 17 kao sto ti kazes ali ako se po 1 Pitchu smanjuje do 400 obrtaja mozda bi bilo previse. Moram nabaviti te dve pa probati.

nisam naišao na 13 1/2 x 16
ne znam koliko smanjenje promjera elise i povećane Pitcha utječe na obrtaje ...
u istom promjeru pitch je 400-500 obrtaja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vucko GBP

13 1/2 x 16 sa 15 zuba sam nasao na internetu, SOLAS Rubex 3 Alu za motore od 60-100 KS.
Onda bi 13 1/4 x 17 izgleda najbolje legla, da dodjem negde na obrtaje koje zelim sa vecom krajnjom brzinom. Malo manji promer elise sa dva koraka vise.
Cuo sam se juce sa sefom Yamahe i zamolio ga da mi proveri elise, cekam da mi se javi.
...pomera u meni neke gene Dunava, pa ja tečem i kad stojim...

rj

solasovu sam našao 13 .25 x 17...ebiga probaj negdi posudit da ne kupuješ bezveze
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vucko GBP

Citat: SMT  u Lipanj 21, 2018, 20:32:42
Pričajte... Šta je tu razlika izmedju redovne 70ks i ove 40/70? Ima li je u snazi? Znam da se ova 40/70 radi za italijansko tržište. Ima li razlike u ceni? Ili je sve isto?
Gledao sam na netu tehnicke podatke od F70 i F40 GETL i sve je isto osim tog dela tj prigusivaca. A sto se tice snage, nje nikad dosta.
...pomera u meni neke gene Dunava, pa ja tečem i kad stojim...

SMT

Slažem se za snagu...

dolar

Pozdrav...ni me dugo bilo, nije bilo problema..vidim znam da ovdje ima svakakvih majstora i svatko nešto zna...
Imam problem sa trimom na yamahi 40 konja..(ovo je drugi puta  :eek: ) Trim mi sam od sebe popusti...dali netko zna šta se tu treba mjenjati... (Ikica je jednom to već popravljao dok je motor bio pod garancijom)
Kopam po netu već pola sata, ali ne nalazim niti na jedan video i post gdje bi se mogao uputiti,....
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

Za pocetak...podigni trim do kraja i onaj klip operi sa solnom kiselinom...nekad i to pomogne...ako ne morati ces rastavljati...treba mjenjati gumice...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

mossi

Juče ponovo malo statistike..

Za 7 moto časova potrošio sam 28l benzina.. koliko sam prešao to ne znam..

Ispadne prosek oko 4l po moto času...

Juče ne radi senzor brzine .. pito cev.
Na kućištu menjača ima rupica 1.5 ili 2mm max... viri nešto iz nje... rekoh evo ga opet onaj glupi račić zaglavio... stali na plažu, lagano izvadili.. kad ono nije račić nego trn od drveta?! Pre neko veče udario u granu i kako je trn našao rupicu malo veću od milimetra?! To se zove Marfi..

Sva sreća pa se nije zalomio.
GPS mama.. hebiga ovo je bio gratis dodatak.. GPS doplata .. nisu je imali kao opciju.. videćemo da li da stavimo u budžet  za narednu nabavku.. bez senzora brzine ne radi pravilno ispisivanje zavisnih vrednosti.. potrošnja po km i sl..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

A koliko košta to zadovoljstvo

ossa

Mossi teraš kao srbijanac ako ti troši samo 4 l/h. To je pri normalnoj vožnji ne moguće. NEMAŠ pametnija posla nego nas zajebavaš. Evo ja se dobrovoljno javljam da testiram potrošnju na varalicu dva.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

U to mu spada i razradjivanje...

ossa

Ma boji e matori da doda gasa, stigle ga sede vlasi.
Naidju krize, drukcije grize...