fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Kugla

Danas Mačak rekao da je na redu za fiš pa smo odradili taj dio, moj susjed nije mogao ići iz opravdanih razloga a može mu biti žao, jedno lijepo veće, fiš odličan,desert i vino također i dobra zezancija. Odredište Sombor kod Mossia. Restoran Slon.

maverick

A vidi se zadovoljan osmijeh kod Mačka...mislim da je to najbitnije  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed hebiga trebao si ići, bilo odlično, a pao je i jedan dogovor sa Mosiem pa biće neki roštilj na vikendici al kad za to dođe vrijeme bićeš informiran na vrijeme. Da Mačak je zadovoljan kao i svi ostali.A pale su i palačinke sa orasima  :icon_scratch:  :icon_thumright:

maverick

Jbg...žena, djeca i sve one stvari sto prate modernog muškarca...pa ne stignem  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Znam zato i kažem da si falio iz opravdanh razloga, al kako kažu ima dana više nego kobasica heheeh pa ići će mo još samo da nas zdravlje posluži.

mossi

Uff bilo nam teško!  :toothy10:

A ovi preko 50 stvarno su za  :notworthy:
Neka neka, kad porastem biću i ja mačak!  :icon_salut: :toothy12:

kawasaki

bravo ljudi i svaka cast bas zavidim  :headbang:
uf sad  sam se zazelio dobrog fisha u dobrom drustvu  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Retfalački mačak

Da, da. Da se i ja javim sa posebnom napomenom da su orasi bili starog tipa, sa ljuskom da bude tvrđe. To sam posebno tražio i kuharica se potrudila.  :hello2:

zvona

u nedjelju mi dolazi malo rodbine pa bih kuhao fiš.. e pošto nikad nisam kuhao zanima me redosljed.. kuhao bih za oko 5-10ljudi max..imam samo šarana za fiš..kod kuće ču ispasirat luk a dinstat na savi..i šta dalje kad ga izdinstam? gledo sam šetku kako kuha,ali baš se nemogu sjetit redosljeda  :icon_scratch:

zvona

hvala r-t napravit ču tako a pitanje samo..s čim naštimavam gustinu? s paprikom.. :icon_thumright:

Tićo

Sa lukom ali pre početka kuvanja.

Hemingway

Evo jos jedan papras i od mene spreman ... dan ranije sam pravio temeljac ....
nisam imao raslje da mi kotlic visi ali sam se snasao  :toothy4:

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek