fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

vidi se da ste gurmani,

maverick

Ne znam za pajdu ali zadnje upisani u temu, ja umpahpah, kugla, rj , slaven...sve sto plus  :stripii:  tako da moze se reci debeli, prije nego gurmani  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja još simbu moram uhvatiti da me fis nauci kuhat i onda definitivno mogu na natijecanja..

kockar

Citat: rj  u Lipanj 22, 2015, 12:17:41
som

Pratim u potpunosti, u poslednje vreme najcesce i kuvam samo od soma....kockice ko junetina i eventualno glave od sarana.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

pajdo77

Pa vi ste za mene buhtlice. Ja 90kg al baš nisam strukiran što bi se reklo. Sve u trbuhu(pivo je krivo) :pije:

Kugla

Citat: maverick  u Lipanj 22, 2015, 15:30:19
Ne znam za pajdu ali zadnje upisani u temu, ja umpahpah, kugla, rj , slaven...sve sto plus  :stripii:  tako da moze se reci debeli, prije nego gurmani  :stripii:
Čuj susjeda "debeli" ma kakvi debeli samo malo elegantno popunjeni  :stripii:

Ervin

Ubedljivo najukusnija riba iz fiša mi je terpan,...samo ko će to nahvatati i očistiti!? :uf: Bolje rečeno, gde naći krupne terpane!?

Kad nema terpana dobri su i som i šaran... :toothy12:

alexdja

Volim sve ko majmun... :toothy12:

Ali šaran i som prednjače, možda ipak somovina nosi 12 bodova kad je kuvano meso u pitanju...
       Nema više divljeg bučka. :no:

rj

Citat: kockar  u Lipanj 22, 2015, 15:53:22
Citat: rj  u Lipanj 22, 2015, 12:17:41
som

Pratim u potpunosti, u poslednje vreme najcesce i kuvam samo od soma....kockice ko junetina i eventualno glave od sarana.

probaj i mrenu ubacit ....ugodno češ se iznenadit
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ervin

Josipe, mrenu ubacuješ u isto vreme kao i ostalu ribu ili nešto kasnije? Dva-tri puta sam kuvao sa njom i kao da se prekuvala...

brod_carp

Ka želim odmoriti glavu onda čitam i gluposti na  dnevno.hr, znaju nekad napisati recpete koje nemaju veze sa vezom pa tako i ovaj...

http://www.dnevno.hr/magazin/kuharica/najjednostavniji-recept-za-fis-ikada-bez-ovoga-sastojka-ne-pocinjite-ga-spremati-811164

alex7777

Ervine nijedna se riba ne raskuha ili ti prekuha koja je se kuha 25 minuta na stabilnom vrijenju , sve ostalo su bajke!!
:hi:

rj

Citat: Ervin  u Lipanj 24, 2015, 11:51:20
Josipe, mrenu ubacuješ u isto vreme kao i ostalu ribu ili nešto kasnije? Dva-tri puta sam kuvao sa njom i kao da se prekuvala...

može u isto vreme samo ju režeš na krupne komade ...mrena cc 1,5 kg režem na 4 djela

rj

Citat: alex7777  u Lipanj 26, 2015, 23:14:06
Ervine nijedna se riba ne raskuha ili ti prekuha koja je se kuha 25 minuta na stabilnom vrijenju , sve ostalo su bajke!!
:hi:

oćeš kec  :sha:  :sha:  kakvo slabije vrenje  :violent1:

alex7777

pajta rekao sam stabilno vrenje nesmije se luzit a nesmije ni previse vrit najcesce se riba raspadne kad oce vrit nece vrit  :takoje: