Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ljuska

ja se vodim onom starom žena sa sela, pas i auto mogu biti njemački ali motor mora biti japanski :stripii:
moram ti reč da sam malo zavidan ali čestitam situaciju i želim puno sretnih kilometara

SMT

Hvala druže! Biće, za to je i kupljen :hi:

Kod mene obrnuto, samo da nije iz Japana :stripii:...  U redu mi je za masinice, stapove  i ove pente po vodi :stripii:...

ossa

Svako je gospodar svojih žetona  :glasses9:
Srećan ti BMW  :clap2:
Naidju krize, drukcije grize...

Harley

Od motora Amerika, Talijani, Austrija, Njemačke   , japanci za role, stapove, pente.
2007 sam kupio Harleya, danas ima 100.000km, ove godine mozda promijenim pogonski remen prvi puta, od servisa samo filter ulja i ulje, fliter zraka operem , mjenjao ulje u vilicama, gume pod normalno, nista drugo. Imao sam GS 1250, motor na kojemu sam se najljepše vozio, najlosija voznja  na Mv agusta, kao na drvenoj klupi , sad mi je dodatni uz Harleya , Beverly skuter.
Living your dreams, do not dream the life

SMT

Drugaciji odziv na gas u odnosu na moj dosadasnji motor... Tek na 5-6000 obrtaja “pocinje raditi“ i menja zvuk... Duža brzina, ciklistika razlicita... Krajnja brzina pristojna za jedan ovakav motor...

maverick

Čestitam situaciju...nisam neki poznavatelj materije ali izgleda kao milion dolara  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jako lijepa pila  :hi:. Meni su bile lijepe one bembare što ih je vozila policija bivše države i općenito sve te cestovne krstarice da ih tako nazovem. Izgledaju mi udubno,nepoderivo. Sjedneš i voziš do besvjesti u nekoj laganica brzini,to bi bio neki moj izbor.

SMT

Citat: maverick  u Veljača 26, 2020, 17:18:20
Čestitam situaciju...nisam neki poznavatelj materije ali izgleda kao milion dolara  :clap2:

Fala matori... Vodim na pljesku...

feco

Čestitam na ponovi, stvarno izgleda kao milion dolara i još malo više  :thumbsup: Nikad nisam išao dalje od Jawe 350, ali znam dovoljno da se usudim reći....pamet u glavu. Sretno i uživaj  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

Rap

Želim ti puno sretnih kilometara! Meni se osobno ne sviđa i ne mogu reći da je ko milja dolara ali to je valjda radi lošeg kuta iz kojeg je slikan .
Sretno!

ossa

Da me pita neko od tih novih mototra koji bi prvo kupio , Yamaha novi tenere. Da žetoni nisu problem , sigurno africa twin .
Ovaj bmw me jako podseća na Ducati koji je brutalan. Onaj SMT je isto bio brutalan. Očigledno voliš brutalne motore  :takoje:
:stripii:
Fala bogu pa si uzeo sa šaltalicom, a ne kao moj drugar uzeo hondu od soma kubika bez šaltalice.  :sha:
Ja volim žbicane točkove na motoru...

Vidi ovu afriku twin

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Priča o motorima je bez kraja... Sve je to dobro...  Prva dva spomenuta motora su odlična, apsolutno... Putne i adventure varijante, pitomo i mirno... Ko voli tako, to je to...Sve zavisi šta tražiš od motora... Za mene je motor čista i sirova snaga, ne krajnja brzina... Za ostalo mi auto ok... Po mojim merilima toj africi fali mnogo snage, neuporediva je sa dole spomenutim motorima iako je za mene najomiljeniji Hondin motor, slavno je to ime... Kada dođje na 150 KS i poboljšaju još opremu, to će biti to. Mada su oni taj deo pokrili modelom crosturer, tako da sumnjam...Sa cenom Africe su dosli gore, samo nisu ispratili sa drugim stvarima to... Platiš dosta a ne dobiješ puno... Iz ugla  nekoga ko nije prevelik ljubitelj japanskih dvotockasa (samo stvar pristupa proizvodnji), pa sad koliko sam objektivan, pitanje je...

XR i Dukac su različiti koncepti, zbog broja cilindara... KTM i Ducati su mnogo slicniji, zbog V2 koji je izuzetno zabavan agregat... S tim da je KTM dosta siroviji... Odluka je bila preci na 4 cilindra... S obzirom na godine i ako me to jos bude zanimalo u budućnosti za mene je logika samo preci na GS-a ili se vratiti “kući”... Sada planiram uživati u ovome motoru ukoliko napravim dovoljno vremena( to je najveći problem)... Sever Evrope, Maroko preko Španije su neke od ideja... Ako ne bude, zemlje oko nas će biti sigurno...Ako me neko pozove negde na more da otpecam, da imam sa čim otići... :hi:

P.S imaš na XR saltanje+ kvačilo, imaš kviksifter... Ka gore kad ideš samo gas i salatas bez kvačica sa kviksifterom...

majstor

Čestitam, prekrasan je. Samo, nikad ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti. :uf:  :stripii: :stripii:

SMT

Hvala...

Probaj na snimku ispratiti koliko ide u prvoj,drugoj, koliko dohvati u trećoj... Itd...

Kugla

SMT Čestitke na novoj pili, uživaj sa njim  :ok: