RIBOLOVNA ZAJEDNICA OSIJEK 2019

Autor maverick, Ožujak 15, 2018, 19:40:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ne znam čemu briga...struktura je ostala ista kao iza kljakavog...on lopov...ucili jedni od drugih. Sad jedino ovim nacinom lova ide na racun pa ce potrosnja biti vidljivija ali i sad se vidi..samo nitko im ne sudi. To mogu učiniti samo ribolovci da ne kupe dozvoku...ali ta kriticna masa nas budala od oko 2000 postoji jer volimo pecanje...pa ce oni nama i dalje biti zdravi i debeli
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dxdandy

Ajde...idemo neku peticiju...da se ide u razmatranje jedna dozvola za sve slatke vode...? Mislim da bez toga nece nikada ni doci price gdje treba da se barem razmotri takva ideja.

miha

nismo mi bitni bitna su takmičenja i takmičari sve ostalo je nebitno ....istina neki fino rade sa mladima što je jako pohvalno i hvale vrijedno ...a velika večina ima stare prdonje koji prelaze iz dresa u dres di bolje tu dulje ....

maverick

Jedinstvena dozvola kroz peticiju nema smisla...probalo se par puta...Ta incijativa treba krenuti od Zajednica...da one potpisu recimo neki visegodisnji reciprocitet a to se nece nikad dogoditi...tako da..dok god su na čelu oni koji nisu ribu upecali godinama...oni kojima treba helikopter da obidju vode pod njihovom jurisdikcijom...oni koji jedini stapic uzmu u ruke kad ih tera piskiti...Kako ce nesto promjeniti kad ne znaju sto muci pecarose...kad ne idu na vodu...Kad sve sto znaju o tome procitaju na ovakvim mjestima i onda se čude...Ne smijem ni napisati sto ja osobno mislim o njima i sto misle oni koje srecem na vodi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

kad je zakon bio na drugom čitanju, na upit o jedinstvenoj ribolovnici, dobili smo odgovor da ne može jer država financijski nije u stanju osigurati nadzor i sve što uz gospodarenje ide. u prijevodu, nikad to nećemo vidjeti.

maverick

Retfala me povukao kad je on predavao...odavno gotova. Danas podigao

pajdo77

Vidim ja odavde da je to specijalna plastika,vrijedi svake lipe od tih naplaćenih sto kuna. Šta je slijedeće? Dopunsko uvjerenje o položenom ribičkom ispitu valjda. Svaki peti će im na vodi imati dozvolu. Populacija ribiča sve  starija,mlade to ne hebe ni dva posto a namete izmislit bez hebemti. Bolje da su za tih sto kuna od svakog člana kupili po tri šarana kilaša pa bacili u Dravu da nam djeca imaju šta pecat sutra. Uz silnu struju,privredni ribolov,sonare i kojekakva čuda tehnike brzo će se jedino na komercijalama nešto pecat. Gledao par videa o pecanju u Japanu. Kada ko olimpijski bazen,okolo na pol metra razmaka jedan do drugog i vitlaju ko sumanuti. Mlađi od nas bi to mogli i ovdje doživiti. Kraj toliko lopovluka u savezu,nemara te bahatosti njima je najveći problem zamjena uvjerenja. Blago nama sa njima.

maverick

No

"Blago nama sa njima."

Mislim Pajdo, da je ipak blago njima sa nama, ili blago njima a nama kako bude   :ok:  :uf:

maverick

Pajdo mudro zbori...ali napravio sam da mogu kupiti dozvolu i da me netko ne tlači s tim a zelim ici na pecanje

alex7777

IMA TU I DRUGIH TLACENJA NECEMO OSTAT NA TOME  :baba: :pirate: UFFFFFF

pišta

Pozdrav svima
Nikako da neko iz Osječkog područja prokomentira cijenu ribolovnih dozvola za 2021 godinu. Zajednica je pod "mus" , na izbornoj skupštini, bez prethodnih konzultacija i javne rasprave, podvalila Skupštini izglasavanje cijene dozvola za 2021.g. Iako je, onaj dio što ide državi po prijedlogu Minisarstva poljoprivrede, za 400 kn. spao na 100 kn, ostali dio tj. torškovi za gospodarenje (članarina) je 400 kn. tako da je ukupno cijena dozvole ostala ista kao i za 2020 godinu a to je 500 kn. Sada, tek, ovih 400 kn ostaje za mutne poslove, terevenke, takmičenja itd. Nije mi jasno da u Udrugama (a ima ih oko 24) nije bilo diskusije na tu temu jer, objektivno, cijena ribolovnice je mogla biti znatno niža. To je samo još jedan dokaz da Zajednica(nekolicina igrača u Zajednici)) manipulira s malim Udrugama jer na toj skupštini su ista lica kao i u Upravnom odbor zajednice. Bilo bi dobro da, svaki ribić kad bude vadio dozvolu u svom Društvu, pita odgovorne zašto je to tako.

miha

nisam dobio još onu famoznu potvrdu o položenom ispitu ....a uplatio još u 10 mj ....kakva je situacija sa time ....

Smithwick maniac

Bio sam neki dan mijenjat uvjerenje o položenom ribičkom ispitu.
Kažu da iz nekog razloga 30 posto onih koji su to ranije odradili sada nemaju u sustavu....
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Smithwick maniac

A što se tiče ribolovnice...svak godine uzimam od zajednice i plus godišnju za rit.
Cijenu godišnje za rit su za 2021 podigli za 150 kn pa iz tog razloga više neću ni vaditi ovu iz zajednice nego samo za Kopački rit tako da sam uštedio 500 kn...
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...