RIBOLOVNA ZAJEDNICA OSIJEK 2019

Autor maverick, Ožujak 15, 2018, 19:40:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Super je što ovaj dogovor 01.03. još nije postignut, dobro je ima vremena, nek se dogovore do 01.06., to je jako bitno za sve koji kupuju dozvole početkom svake godine  :uf: :uf: :uf: Dođe mi stvarno da nekog  :violent1:

rale2505

Evo ja uzeo dozvolu u Bilju prije par dana. Pitam za Dravu kaže možeš sa obadvije strane.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

KoDar

O.K., hvala, vjerojatno onda neće od dogovora-reciprociteta  biti ništa. Pretpostavljam da sve za sve neće biti dogovoreno. Još ćemo malo pričekati...

im84

Osječka ribolovnica ne vrijedi za Valpovo, i obrnuto. Nitko sa nikim nije potpisao reprocitet. A sa baransjkom mozes pecati u Osijeku od ZOO vrta uzvodno i to sa naravno, baranjske strane.
#foxrage
#fox_rage_fishing

dravski pecaros

u subotu 2.3.2019 je kod nas u Ladimirevcima bila skupština zajednice Valpovo i 99% od  reprociteta neče biti ništa...kako kažu ima tu svakakih razloga a na kraju najviše gubimo mi pecaroši  :hi:

maverick

Svke godine ista priča....neće biti ništa da bi se pokupovale dozvole i onda se kao odjednom dogovore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KoDar

Jučer sam čuo da je bilo proljetno poribljavanje zatvorenih osječkih voda i da nema pecanja na njima do 31.03. odnosno, 01.04. Eto, čisto da i vi znate...

pajdo77

A po bentu penzići pričaju da su nešto bili bacili i u zimsku luku,šta i jel je to istina ne znam,možda penzići nešto krivo čuli ili načuli

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

KoDar

Osobno nemam informacija o poribljavanju otvorenih voda.

stojko

Ima li kakvih novosti vezano za reciprocitet? Vjerujem da sam jedan od rijetkih koji se još nije učlanio nigdje ove godine, a baš iz tog razloga čekam daljnji razvoj situacije....

miha

kako informacije kolaju na valpovačko - belišćanskom -bistrinačkom području ....reprocitet nije dogovoren ....

dravski pecaros

Citat: stojko  u Travanj 02, 2019, 11:47:17
Ima li kakvih novosti vezano za reciprocitet? Vjerujem da sam jedan od rijetkih koji se još nije učlanio nigdje ove godine, a baš iz tog razloga čekam daljnji razvoj situacije....

nije dogovoren i neče biti kolegu u nedjelju čuvari upozorili u sarvašu ..znači sa valpovačkom od gata do josipovca ..osiječka od josipovca do ušča...

Heki

Jos malo pa ce biti da cemo na svakom petom km vaditi dozvole :thefinger:! Pa ovo ima samo u zemlji andaluzija! :clap2:

maverick

Davno rekoh da ne treba kupiti ni jednu pa nek se hebu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

petakk

Rasprava o tome gdje kupiti ribolovnu dozvolu ide u dobrom pravcu. Nije svejedno u kojem si društvu član.
Manje je važno kome plaćamo članarinu. Važno je zašto se predstavnik društva zalaže po pitanju revitalizacije naših voda i trošenju naših novaca.
Ne mogu se složiti sa "odlaskom" sa naših voda, sa obrazloženjem da se tu ništa ne može napraviti.
Može se i te kako se može. O svemu odlučujemo mi športski ribolovci-pecaroši !