Zakon o slatkovodnom ribarstvu

Autor maverick, Ožujak 21, 2018, 21:07:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

rekao je jednom Mladen Delić: "ljudi moji jeli to moguce "   :BangHead: :BangHead:

maverick

Nema dalje...a taman počeli lijevati glave ..olovne naravno  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Preci cemo na volfram. Bar ce ove glave od 40 50 grama biti manje :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vidiš kako su eko osviješteni. Pročitao u nekom članku ribolovačkog foruma nešto poput ovog " u svim normalnim zemljama se potiče stanovništvo da se bave nekim vidom rekreacije i hobija na otvorenom zbog zdravlja nacije,jedino kod nas na ovim prostorima svakim novim zakonom ili prijedlogom istog te jednostavno tjeraju da od njega odustaneš". Ja ću pecati na blok sa obale i štrik od bove jer je to eko a neki baja će doći 50 metara od mene i isprati cisternu herbicida sa njive i nikom ništa. Besposlen pop i jariće krsti pa tako i ovi,bino da se lupeta a šta nije bitno.

šajzika

Slusaj logike.

Herbicidi ce svakako zavrsit u vodi ali ti ne moras bacat olovo u nju :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Debeli šef

:rofl2:
za 10 godina pecat ćete jedino na play stejšnu.

pajdo77

Ni taj volfram nije bio nešto jeftin koliko ja pamtim ili je to pakovanje od par olova bar meni izgledalo skupo,ne sjećam se cifre. Dečki Mušičarenje je budućnost  :stripii:,svežeš mušicu na flurokarbon,iznad mušičarska šnjura i u propisima si dok i tu nešto ne iskemijaju a i strimerima se može loviti smuđ sasvim pristojno.

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Debeli šef

aha.
a za kratko vrijeme ustanovit će se da je volfram radioaktivan ili slično. smuđevima počele svjetliti oči u mraku. :uf:

zapanjujuće je koliko truda, novaca i vremena trošimo na beznačajne pomake. količina olova i svih teških metala koju u atmosferu i vodotoke ispuštaju industrije i promet je enormna ali to se, jelte, mora, kao i devastirati podmorje kočama.

ovako se jedino lažemo da činimo nešto na zaštiti prirode a u stvari smo najveći licemjeri.

oni sterilci koji nisu čizmom sa asfalta zagazili podržat će ovakve ideje, jer valjda je to dobro za planetu, i onda odu maziti poskoka.

i čude se kako ih je ugrizao... 😁

tako će se čuditi kad ekosustav odapne, a zabranili su olovo u slatkovodnom ribarstvu.

p.s. nisam vidio prijedlog pravilnika, ali se mogu kladiti da se ne odnosi na gospodarske djelatnosti, pogotovo na moru.

pajdo77

Koliko bi tu kila zamjenskog materijala umjesto olova po samo jednoj mreži trebalo? Dakle to njima ne smiju ni spomenuti al zato treniraju na nama pa ako prođe-prođe

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

A gle moga druga Retfale...ubija s olovnim glavama...nalazi se na vrhu ekološke neosvještenosti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

yanyac

Baš me interesira da li će  lovci smjeti samo šljunkom i kamenčićima loviti patke i ostalu divljač. Vi