Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mini I

Sviđa mi se :ok:, pa ću nešto probati kombinirati na moj dunas, a jel ovaj tepih dole ,, umjetna trava,, ili neki itison , to sad prvo planiram postaviti. Gledao sam nešto kao ,,umjetna trava ,, na gumenoj podlozi , i dobro izgleda -naravno sad nema na stanju. :uf:

pajdo77

Može i za kedere,zašto ne. Akumulator imaš,pumpicu za zrak i stvar rješena. Po ljetu i tako rikavaju u kanti nakon par minuta,ovako uz neprestan dotok kisika mogu živjeti zauvjek. Ima i tih tabletica sa kisikom na Aliju,ubaciti koju i dočekaju te kederi bilo da krećeš u jutro ili noć na vodu. Ne moraš ih vijati tik prije pecanja. Mogu ti pretinci imati bezbroj namjena.

maverick

I ja sam se odusevio s tim kutijama...sve kontam da napravim i kod sebe na camcu koju takvu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: mini I  u Ožujak 29, 2020, 16:29:39
Sviđa mi se :ok:, pa ću nešto probati kombinirati na moj dunas, a jel ovaj tepih dole ,, umjetna trava,, ili neki itison , to sad prvo planiram postaviti. Gledao sam nešto kao ,,umjetna trava ,, na gumenoj podlozi , i dobro izgleda -naravno sad nema na stanju. :uf:

Iskreno, ne sećam se...

U Sintelonu kupio(specijalizovana prodavnica tepiha), oni isekli po meri... Nije bio skup...

To bi trebalo da je onaj tepih sto ide u bašte kafica, kako god se to zvalo...  Uglavnom, stoji napolju gotovo celu godinu, brzo se suši... Ništa mu ne fali, ulazi u trecu sezonu... Jednom-dva puta godišnje ga operem i to je sve... Nije fiksiran za dno, niti se dize na punom gasu...

miha

tepih - centar osijek ima takvih tepiha ..... :ok:

mini I

Citat: miha  u Ožujak 29, 2020, 17:59:13
tepih - centar osijek ima takvih tepiha ..... :ok:

Bio tamo prije ovih zabrana ,obišo, pogledo, pitao trgovca - kaže nema , ,,NARUČENO,, šta god to značilo jer u ovoj situaciji ko zna kad će doći :icon_scratch: a i ko zna kad ću do čamca. :crybaby2: :crybaby2:

I u Užariji nema.

mlb

Citat: SMT  u Ožujak 29, 2020, 16:21:29
Moze biti i kanta za kedere :stripii: :stripii: :stripii:
Ako zagusti može biti i klonja!!  :stripii:

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Mlb 10 poena... :hi: Najbolje sto sam danas čuo :stripii: :stripii: :stripii:

SMT

Au, jbt...Umrecu... :stripii:

Smejem se u karantinu, sam u sobi :stripii: :stripii: :stripii:

mlb

Čuj , bio si u prilici na dunavu kad prigusti a preladno za prat guzicu u dunavu , najlon vreću gore i trpaj do sutra!!  :stripii:

SMT

Za male i za velike... :stripii: :stripii: :stripii:

Mi se polomili za čega bi koristili, a ti iz prve pogodi :stripii:

maverick

Vec mi se slike razno razne motaju po glavi  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

...Kako se u poslednje vreme vode razne polemike u vezi nekih plovila imam izvanredan predlog za brendiranje Big Foota uvazenog kolege koji je takodje pominjan u tim polemikama...
Adekvatan dizajn i brend za pomenuti camac zbog date situacije... :stripii:

šajzika

Aaaaaaa JP je jogurt pakiranje :stripii:
Čudno mi da nije izgorio čamac one godine kad sam mu radio elektriku.
Kaze : daj da svetli
A sve se smijem u sebi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Joj, strucnjaka dva :hi:..

Meni je ipak MLB-ov način razmišljanja bliži i treba potražiti ime u tom pravcu...  WC šolje ili tako nesto :stripii: :stripii: :stripii:... Ovo ultimate mi deluje preozbiljno :hi: