Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: mossi  u Studeni 05, 2019, 10:37:45
Ajde malo pričajte u konkretnim brojkama..
Koliko je to u litrama po pecanju ... evo sad u nedelju kad si klepio "somče"?!
Bili smo mi to racunali prosle godine odokativno. Ako se dobro sjecam, ispalo je nekih 8l/h u prosjeku.

Davno je bilo. Nemoj uzimat za 100 posto točno informaciju

Sjecam se da je bilo potrosnja kao i ja u principu jer on veci put prevali za tih sat vremena pa ispadne slicno
Audentes fortuna iuvat

SMT

Kao i kod pribora za ribolov, sve se na kraju svede na koliko košta... Na žalost, to je reala kod nas i logično razmisljanje, opravdano i racionalno... Lično mislim, da bi Mesi sa krpenjacom igrao na nižem nivou nego sa ovom loptom... Teško je pisati o nečemu ako je lova parametar, tu smo svi u problemu...

Ja sam sa nautikom na Vi i tako će ostati verovatno, (samo neophodno)...  Po opredeljenju sam ribolovac, sve ostalo me uslovno rečeno manje zanima... Prvo ribolov( veština, umeće, teren), pa pribor( dodatak prvome), nautika poslednja kao neophodno sredstvo za rezultate i nadogradnja prvoga... I 3 roštilja godišnje ali to može i sa 10 ks...

Iz tog ugla gledano ( ribolovackog) 50 ks donosi razliku u ulovima... Mene to zanima i radim za taj konfor, som od 5 kg nema cenu, neka košta koliko košta... Ja to zovem strastveni ribolov...  Sad opet, neko živi u 200m2 i ima zlatne kvake, ja sam tu skromniji dosta... Matematika i ljubav, šta znam... Više sam za posao i matematiku...

Okreni- obrni=žetoni...  Različiti smo svi, različito živimo... Ja bi platio još da budem na Dunavu ali nije realno, moram sljakati :hi:... I dobro da je tako jer ne bi imao za gorivo...

Subjektivan pogled na potrosnju :hi:! potrošim sve sto sipam, nisam ekonomican, volim pecati :hi:!

mossi

Život je uglavnom kompromis, nekad manji - nekad veći.

Novac tj žetoni su na žalost ili nekome veliku sreću ti kojima se danas kupuje
skoro sve: možete kupiti zdravlje (dobre lekare, lekove, terapije), više puta godišnje priuštiti odmor, banju,
možete kupiti kvalitetnu hranu, vodu, ... bolji i sigurniji automobil.. kad sam rekao skoro sve .. to je surova istina.

Ono što novac ne može kupiti, ni nije predmet ove priče.

:baba: :hi:

Harley

Ima jedna dobra iz Alan Forda u vezi puno novaca, do sad sam se uvjerio par puta u nju i spasila mi život.
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Matematika je tu jednostavna , ako žetona zaradjujes pristojno...ili ih trošiš u mladjim danima da bih uzivao i relaksirao se ili ih trosis pod stare dane da bi se liječio...tako tko ima prilike i moguccnosti....samo puni gas i opusteno koliko god je moguce....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Kombinacija koja radi, ne hladi...  Ništa tu vitalno nije ugroženo, nije više novo ali funkcionalno potpuno isto kao prvog dana...Po koja “tetovaza” na  peti od Honde, mojom zaslugom... Čak i ta folija koja nije sretno rešenje ide u novu sezonu...  Ni najmanji problem niti sa camcem niti sa sa motorom, da kucnem u drvo... Odustao sam od bilo kakvog pojacavanja čamca ili motora, dobro to sve... Ta Honda je toliko tih i miran motor...Antialgin definitivno moram podići i produžiti za još par cm... To zuljanje čamca je prestrasno...

Malo pranja i sredjivanja... Pa parking, neko vreme...

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Tko ti ne bi pozavidio! Ma on ga samo malo pere od algica

SMT

Citat: rj  u Ožujak 01, 2020, 15:15:53
a som ...sad će da krene  :takoje:

A neku dubinku ćemo probati po koji put...

SMT

Dodatni prostor na svakom čamcu je preko potrebna stvar za korisnika istoga... Sredjujuci komore i ubacujuci stvari, procenih da mi je sve poluprazno... Trudim se ne nositi puno stvari jer onda ne znam gde mi je šta...

U komoru za sidro pored njega staje, ispalac, sundjeri, cetka...

Prednja i najveća komora, solidno velikog otvora(mogao bi i veći, na podizanje)... Pored prednjeg i zadnjeg tapacirunga, koji su kabasti stanu sve varalice koje su nepohodne i više od toga... Veslo, kišobran, suvo odelo... Ja ne nosim niti držim stapove u njoj ali staje štap dužine 3m( rasklopljen) ravno...

Zadnja komora kod mene prilično neiskoriscena, ne znam šta bi držao... Tu su rezervoar 25 i akumulator... I dosta mesta ako zatreba...

Meni najomiljeniji dodatni prostor su dve “ ubusene” komore u zadnju... Jedna plica, jedna dublja...

Ako nećeš da ih koristiš, dobiješ veći prostor zadnje komore... Samo spustis poklopce...

Investicija od 7€, nije loša stvarčica u kabrioletu... Uzecu još jednu...

Tu je u svakom slučaju čist varalicarski prostor 270x 110cm sa dva držača za stapove... Meni dovoljno mesta za sve manevre...

Rap

Možda ne bi bilo loše da akumulator staviš u kutiju.
Ove dvije "kutije" su vrhunski osmišljene.

pajdo77

Baš i ja gledam,u njih leda,dobro ga posoliti,cugu unutra i to mora držati satima po ljetu. Ne mora čovjek vući prenosni frižider,padati preko njega. Otvoriš poklopac i piće je na dohvat ruke.

SMT

Bela flaša je od 1l... Staje sigurno 4-5 flaša Coca Cole 2 l... ili ne znam koliko limenki... puno kesa guma može stati ili nekih kutija sa varkama...

pajdo77

Baš je praktičan taj pretinac. I da nešta prosipaš lako ga je oprati. Izvadiš  i propereš u Dunavu i bog te veseli.

SMT