Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

ossa

Prikolicu koji ne koristiš maltene.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Da...

Učesnik u drumskom saobraćaju...

5 crvenih svake godine... 2,5 daju za tehnicki ovi sto je koriste, 2,5 dam ja zato sto sam vlasnik :stripii:... Pošteno...

Posle kažu, graphiteleader skup... Traži samo da ide na vodu...

maverick

Ima li neka šira verzija big foota ili je ovaj tvoj taj zadnji model...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nema... To je to...

15 i više godina iste ili sl dimenzije uz neke modifikacije korita u pravcu plovnosti...

Tu je pogodjen komercijalni paket,  uloženo i dobijeno... Mislim da ta prodaja ide jako dobro... Dok je tako, nisam siguran u veći model... Mogu oni to napraviti kad god budu hteli...Ode to onda na 80-100ks, pa se verovatno postavlja pitanje, ko će to kupiti...

Ervin

Ma za pecaroše je Big Foot odlična varijanta. Kod mene na vezu je ranije bilo više Dunas varijanti i podvarijanti, ali sada imam utisak da je svaki drugi plastični čamac Big Foot. Naravno ima i starih, ali ima dosta i Ultimate-a.

@SMT
Nego nije valda da mora svaki put prilikom obnavljanja registracije da se nosi čamac na tehnički??

To je vama u Apatinu lako kad vežete čamce za ogradu kapetanije, ali meni od Kanjiže do Sente treba vodom 24km, a na suvom 27...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

SMT

Bas tako, pecaroški i ništa više...

Ne mora na svu sreću na tehnicki, to je pitanje dokle će tako...

Kod mene je to veći problem, camac je u Apatinu, a registracija u NS... Trebalo bi mi 200 km za tehnicki, kao i za servis...Nekad se moglo registrovati bilo gde, možda to još važi, nevezano za mesto stanovanja tj ličnu kartu...Ne znam...

Ervin

Moj stari čamac je bio registrovan u Apatinu, a Dunav nije ni video, samo na Tisi sam ga koristio i to bez ikakvih problema. A ovaj Dunas sa kojim sada plovim je registrovan u Senti, držim ga u Kanjiži, a meni je lična karta na Suboticu. Nikad niko nije pravio problem zbog toga. Zadnja registracija mi je bila pre tri godine i sada moram do kraja meseca da je obnovim...

tomicaL

Drugovi po čamcima, da li ima neko Hondu 20 ks na BFU, sta realno ocekivati, jasno je da sa 40 50 60 idu kao nevreme, a sta mi sa 20? Jel imamo neke sanse da plovimo ovim nasim okeanima, Dunavom i sl?

tomicaL

Da, nisam rekao, motor je u spavacoj sobi, camac se ceka!

miha

Citat: tomicaL  u Srpanj 30, 2021, 07:41:11
Drugovi po čamcima, da li ima neko Hondu 20 ks na BFU, sta realno ocekivati, jasno je da sa 40 50 60 idu kao nevreme, a sta mi sa 20? Jel imamo neke sanse da plovimo ovim nasim okeanima, Dunavom i sl?
.... sve si napisao ...postavio pitanje i odgovorio ....plovit ćeš naravno ...nečeš letit ...al plovit hočeš ... :clap2:

tomicaL

Toliko je budzet dozvolio, nisam nikada vozio takav komplet, pa reko ajd da pitam.

maverick

Čamac je odličan...motor je odličan...A ici ce koliko ti treba, ako budes zelio loviti ribe kao SMT onda ces morati veci motor  :stripii: ako pristanes da ti je ulov samo deset smudjeva dnevno dovoljan, onda ce ti i ovaj biti odlican  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Malo se vozao na punom gasu, nije bilo panjeva :stripii: :hi:… Dosadno bilo…

Uzvodno… Treba izgleda prati dno a propela profijukala od kamenja… Ne da mi se…

Krntija prava… Treba nesto menjati :stripii:

No

57 km/h,  toliko ja pređem  za deset dana   :stripii: