Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: nele01  u Ožujak 06, 2022, 13:41:19
Čuvaj taj čamac, takvi se više ne prave. Jednog dana kad ga budeš udavao ima da vredi x2.
ono x1 je zbog kvaliteta, a onih x 2 (to je kao kad rosi prodaje svoj motor) je zbog istorije, i ko ga je vozio (e kad bi taj poceo da priča).

A nema šta… Za mene je ok… ja tu nešto nisam zahtevan… radi to sve…Ni ne znam za šta bih to menjao i šta bih dobio… Meni neki poseban komfor nije ni potreban, stiropor pod dupe i gas…

Nadam se novoj foliji ovog proleća,novom antialginu, pranju, sredjivanju… Stavicemo one kože( sundjere), nalepnice…

Nadam se onda i nekoj lepoj fotografiji ovde, kad ga utegnemo… Zaslužio je, naradio se :hi:

Rap

SMT

Pickate, lickate, pojačavate KS… Opracu ja ovo prolece camac, pa se vidimo…

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

SMT

:stripii: :stripii:

Kažu ovi iz Marine, da će me izbaciti ako ne spustim petu u vodu… A iz Honde tužbu spremaju, još je motor u garanciji…

Rap

SMT

Zadnji put kad sam bio na vodi, pun gas nizvodno 25 km/h… Potrošnja  skočila sa 2 na 3 litre za sat vremena…Menjacu tu Hondu, kupi te alge previše i troši puno… :stripii:

maverick

Ja je drzim u vodi samo nekad kad vani mrzne...inace nema puj puj  :stripii: Ja brijem da smudj vidi i alge na čamcu i alge na peti a pogotovo vidi kad ja osobno nisam uredan...ono recimo da sam neobrijan i tako to... :stripii: I onda se pitamo pa zasto nece...pa zatoooo :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Muja nosi i kravatu na pecanje...
       Nema više divljeg bučka. :no:

jurajurajura01

Probao i ostavit u vodu po minusu isto k smrzne voda u kapi motora bila peta spustena u vodi il ne po minusu nema razilke kod novijih motora

maverick

Za motor da...isto je...ali ovako kad dignes zalijepi i impeler pa ako nas stegne potrga ga...ali dade se sve to regulirati spustanjem u vodu i pricekas par minuta

mossi

Marina je u zimovniku koji zbog malih vodostaja postaje sve plići. A tako izgleda peta posle samo par nedelja. A to je u zimsko vreme, situacija leti je još gora.. imamo dunavske meduze, ove godine očekujem i kornjače sa Galapagosa..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Ceo dan ribao alge, prestrasno… Prao ga iznutra… izbacio iz njega sve dzig glave, smeca i kojekakvih budalastina…A jbt, užasa… doneo i nameštaj, sad sa proleća turizam… Prazan i čist… 1l sanitara…

Možda bude ta nova folija i antialgin…

Radi to posao, treba to i jače od ovoga sto sam uzeo… Sad ne skidam alge do sledećeg proleća…

ivan 84

Ovim ja skidam ljigu i alge. Bolje od skoča, i neoštećuje ko klasična žica za ribanje.  :headbang:
https://www.tri-o.rs/york-plasticna-zica-za-ribanje-3/1-0101
I tata bi sine...