Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Thechoki

Mogu da Vas pohvalim za odličnu temu.
Svaka čast.
Od skora sam na osnovu Vašeg pisanja a posle i probne vožnje vlasnik BigFoot-a i Honde 40/60.
Mogu reći da je čamac tenk na vodi,ima bržih lepših ali stabilnijih ni približno.
Za ribolov meni perfektna kombinacija.

maverick

Dobro nam dosao na forum i dobro dosao u SMT FAN CLUB  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Thechoki

Hvala na dobordošlici!
Živeli!

maverick

Valjda se SMT nece naljutiti sto smo mu osnovali klub  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Thechoki

Mislim da bi trebao spremiti i nekakav prigodan poklon novim članovima STM kluba.?

maverick

Vidjecu s SMT ipak je on predsjednik svog kluba  :stripii:

SMT

I jedini clan, blagajnik i sve ostalo :stripii: :stripii: :stripii:

Dobro došao na forum…

Tema može biti i bolja, entuzijazam je bio samo kad sam kupio… Sad mi se ne da ni oprati čamac :hi:

Ono sto je važnije, jeste da si kupio pravu kombinaciju… :clap2: :clap2: :clap2:

Ako mene pitaš, hebes lepotu, ovde samo gas i doveze te gde hoćeš…
Taj se camac ne kupuje radi estetike…

Sto više vozio i uživao, od srca ti zelim :hi:

Thechoki

Cekam servis pa da skinem blokadu onda ce isporuciti svih 60hp.
Ovako sa 40hp pun gas sam u camcu sa cca 60kg opreme(samo pecaroske) uzvodno 50km/h bez podešavanja trima.
Prezadovoljan

Thechoki

Jedino sam morao ostaviti sav pribor u pramčanom delu čamca zbog težime motora balans nije bio dobar i samopražnjene nije funkcionisalo kako treba.

SMT

Ja sam uvek za sto više snage, za sto vise brzine…KS nikad dosta u bilo cemu :hi:… Mada sam se ohladio od brzine u nautici, to je sve sporo, prihvatio sam to samo kao alat za ribolov… Marijo brzi sa biciklom… :hi:… A mi potrošili Boga Oca za 50-60 km/h… i divimo se :stripii:

Upravo zbog tog balansa i težine motora i dalje mislim da mu Honda 50ks bolje pristaje…Ta 50-tka je kilazno bas pogodjena… Ono sto isporučuje u brzini sa tim koritom je dobro, preko te tvoje brzine…

Mada bi ja na tvom mestu uradio isto sto i ti zbog onog gore navedenog…

Thechoki

Tih 18kg više jeste poremetilo balans ali se lako reši teretom.
Kada budem iamo svih 60hp onda ću baš da javim rezultat.
Ovo jedino mrenje sam radio posle 15dana stajanja u marini tako da su alge već odradile dobar deo posla.
Na vetru sam našao da 40km/hs mu odlično pristaje i da nikakav problem nisam imao u obilaženju granja i panjeva što je počela voda nositi,sa tom brzinom u takvim uslovima za 1h sam na svim mestima koje posećujem u ribolovi.

SMT

Odličan motor… prelep…

Ako ne budeš zadovoljan kombinacijom, ostavi motor… Idi do Žmige u Karlovce i pogledaj Hunter 575 umesto BF… Kao jedna od opcija…To on ljudski napravi, poznavajući ga…

To bi bila top kombinacija…I u balansu

Ali nemas ti razloga biti nezadovoljan ni sa ovom pričom…

Thechoki

Juče sam bio u Sremskim Karlovcima ,tamo imam jedan vez rezervisan.
Gledao sam baš Huntera u marini.
Kada sam tražio čamac i Hunter-i su bili u opciji ali je dosta faktora prevagnulo na BigFoot-a.
Za koju godinu ko zna,motor  i decu ne menjam to je sigurno za ostalo ću lako.;-)

SMT

Vladi se ne da zajebavati sa tim camcem, on to prodaje pa prodaje…ali tu uz par sitnica dobijes drugu pricu… Ta vrata na prednjoj komori treba povecati, da ne zuljas stapove kad ih vadis napolje…

Honda 60 ks uz Suzuki 60ks meni bas lepi motori, rado bih ih posedovao… tih 20kg deluje zanemarljivo ali nije na to korito… Ipak malo “udavi” taj zadnji kraj…

Ali da ne filozofiramo oko toga, ti kad das gas i kad ga ispravis u ravan polozaj, to sve pada u vodu… ides ravno kao strela, ne bacas kap vode kad si natrimovan, samo zadnja trecina u vodi
  :clap2: :hi:

To treba da dobiješ… potrudi se dok ne dodjes do toga…

Thechoki

Po nekim nezvaničnim informacijama izrađuje se novi modifikovan model...
Da li će poraditi oko tih otvora ,korita ili nečeg drugog videćemo do kraja godine.