Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Reci mu da ide mozda i 17. Zast bi on od prve koristio elisu . Nek se premislja malo :stripii:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Citat: maverick  u Travanj 18, 2023, 05:56:42 Imaju li okretaji na tom malom brojaču sati...

Nema...

A nemam pojma... camac je polu gotov... menjacemo tu foliju u nekom momentu... Spremna je... Možda bude išla ta pumpa, obrtomer(bio mi nešto skup), rezervoar u prednju komoru, možda i akumulator ako ga uspem fiksirati... Da se to sve izvesti, samo se treba posvetiti tome...

maverick

Ako zelis imati neki dobar top speed...moraces prije ili kasnije izmjeriti obrtaje...bolje bi bilo sad dok je čist da imas neke realne postavke...Ako si zadovoljan s ovim onda ti je svejedno...ali mozda ti i govoris da ti je nebitno...mada znam da nisi lik koji ne obraca paznju kad su sitnice u pitanju  :stripii:  :stripii:  Uglavnom spreman si za pecanje i izlika više nema  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Pa nemam pojma jel ima tih obrtomera negde polovnih... nisam o tome puno mislio... Ne znam ni gde bi ih stavio...

U principu, mislim da nismo puno pogrešili oko montiranja motora... Stavili ga na iste rupe od Honde... Ona je bila jako dobro nameštena... Ebem li ga

Idem danas do Yamahe svakako, pa se raspitam malo...

Ručka me brinula ali mi je visina skroz ok

pajdo77

Već kada spominješ ručku jel vi stavljate onu narukvicu povezanu sa kontaktom? Slabo ja vidim da se to koristi kod vas što imate jake motore. Nedaj bože da klepite u nešto pri toj brzini,čamac ode a nije baš za plivati zimi po Dunavu.

šajzika

Nisam u temi, ne stavljam tj nisam stavljao nikad dok nisa.

1. Isao na Dunav zimi i zakljuco motor da vozi ravno i upravljao guzicom. Fantasticno rjesenje da te ne ubije vjetar.

2. Provozo dukijev komplet. Krenio par sekundi, vidio sta je.  Stao i stavio cudo oko ruke

Inace sam protivnik toga, da to treba, bilo bi na Tomosu. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Thechoki

Kada vec budes lepio folije,prelepi u i tu Yamahu,ruzna je kao noc. :tongue3:

SMT

Lep čamac pa izvlači stvar :stripii:

Yamahin obrtomer sa nekim priključcima 500€... ajd u pm :hi:

DuleN

Citat: SMT  u Travanj 18, 2023, 11:31:14 Lep čamac pa izvlači stvar :stripii:

Yamahin obrtomer sa nekim priključcima 500€... ajd u pm :hi:

Ima i za par hidljada dindzi, i vrse isti posao:
http://www.drimp.rs/product-category/instrumenti/tahometri/
https://tehnonautika.rs/web-shop/obrtomer-0-6000-rpm-inox/
...

maverick

Ovakav za nek sicu...samo da jednokratno odradi posao...da vidi na cemu je...samo treba vidjeti koji ide 4 cilindra...Kad jednom to upasira onda mu svejedno...

http://www.drimp.rs/product/brojac-radnih-sati-i-obrtaja-za-benzinske-motore-sa-integrisanom-baterijom/
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Thechoki

Ili YAMAHA ili nishta! :laughing7:

SMT

Javio se Mića Galjen (Milan So)...

Kaže da će me sponzorisati sa jednim, da se ne trosim...

Treba za gorivo, jbt :hi:

Treba tu raditi oko čamca, neće niko... sve to naviklo samo pecati i ići po kafićima :stripii:  :stripii:

Ovaj jedan voli samo šarafati, čim vidi struju "Aj Nidzo"...

mossi

Ima isti takav kao tvoj samo ne piše Hours nego TACH/HOURS, košta neki dinar više.

Kad motor radi prikazuje rpm, kad je ugašen prikazuje moto sate.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Meni se ovaj forum izmedju ostaloga dopada, sto svi vlasnici Yamahe misle da je Honda sranje... Ali su pritajeni i fini :stripii:  :stripii:  :hi: ...

Pa juče uživo su bile ovacije na Yamahu kao da smo upalili svemirski brod, jbt :stripii:  :hi: ... Svi navijaju...

Pa sto vi meni niste rekli za taj merac pre nego sto sam kupio ovo govno za 30€ :hi: ... sad ćete vi reci, pa sto nisi pitao...

mossi

Imam ga ja negde.. al ne mogu da ga nadjem!  :rofl2:
Evo rontam po kutijama 10 minuta..  :uf: