Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Nisi lud da ga ravnaš i skupljaš alge po čitavoj dužini vodene linije  :hi:

Thechoki

Da bas treba ovako da človi! :stripii:

Rap

Nek stavi 50 kg sjemenki u pramac,bundevu već ima na krmi  :stripii:

SMT

Prazan sam... poneo sam 3 litre...U Marini mi u leru potrosio 1l... idem u vožnju... po mojoj proceni mogu izdržati 2 minute na malom gasu...

pajdo77

Samo uzvodno i nemaš brige😂,dok ide-ide.

mossi

Haha ha ha..

Taj motor ne voli baš ler i skroz polako.
Ali oko 3700-4200 obrtaja to je neki ekonomik. Sve preko 4500 rpm ide u uzbiljnu potrošnju.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Ja sam ocekivao neku krajnju brzinu ali nista Jovane...moram reci javno...nisam zadovoljan s tvojim odgovorima... :stripii:  A sad , ja nemam druge opcije...slusam tj citam tebe i mossija ...litra... dvije...ako je bas bahatluk onda tri litre za pecanje...žalicu se dok je jos pod garancijom... :stripii: kod mene je sve to nesto naopako...Mada dok je sad u dvoristu ne trosi bas nista  :eek: 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nisam ovo testirao sa 20 kg lakšim motorom... Sad krećem pa kako bude... da vidimo samopraznece korito... Neki nivo vode stoji, ne pomera se...

Ako to radi, ništa pumpa...

Ako sl put kad dodjem, nema čamca.... Znam gde je :stripii:  :hi:

Shara

Na Mašeru to radi savršeno, isprazni do poslednje kapi (ostane samo za 1 sunđer u udubljenju u kojem je rupa).
Za pumpu nema potrebe.

Resavac

Da na mašeru pumpa služi da isprazni vodu, ako se slučajno ne daj Bože pojavi u koritu, odozgo sa palube sve izađe kroz samoprazneće.

SMT

Obišli ljudi...

Veceras posle celodnevnog padanja! Nivo vode izgleda isti!

Evo tačno 5 god kako ja to ne koristim tj od kako imam ovaj BF... Nikad nije kasno :stripii:  :hi:

alexdja

Uvek će i biti isti...

Isti je nivo vode van čamca i unutra, nivo možeš da promeniš samo ako otežaš ili olakšaš krmu (a i pramac)...

Meni je suvo jer je čamac predviđen za te teže motore, ali kad ulaziš u čamac dok priđeš da staviš čep, spustiš ga malo u vodu i uđe malo vode...

Kad ide još neko samnom u čamac, stanem na pramac, a taj drugi stavlja čep, da ne moram da brišem...
       Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Kod mene će to biti rešeno na sl način... ulazim u Nidzin camac, on je pored, pa stavljam čep :stripii:  :hi: ...

Imam osecaj da ću krenuti bez čepa!

šajzika

Ako imas vode u camcu, pada jaka kisa na pecanju, zapljusne te val ili nesto tako , onda izvadis cep i opalis po gasu, sva voda ekstra brzo izadje van, puno brze nego sto ti mozes izbacat.  Tako sam prao camac i ribao s puno vode pa ga ovo isprazni nabrzaka.
E da, ako zaboravis cep, stavis samo neku majicu ili tkaninu na rupu i voda nece ulazit.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Čep probušiš i zavezeš tu negdje blizu samog otvora...za zid zadnje komore...i nema potrebe da ga nosiš kuci. Inače tih i sličnih čepova sam se nanosao drugim podosta...zaborave...izgube isl...U tome svakako prednjači ključ za master prekidač...neki ga zaborave...dodju na vodu...izgube...mislim da je Jura svojevremeno bio rekorder kad je ta mala crvena naprava u pitanju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"