Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

nele01

Ima jedan pored mene na vezu u Backoj Palanci, sa F40HETL, bolesno kako to ide, ali kad vidim kako se camac nakrivi kad stoji na leru, a ovaj F40GETL jos tezi.
Voleo bih videti kako to izgleda sa ovim koritom i gore navedenim motorima, kad moras skrenuti u punoj brzini, kad npr.vidis drvo kako pluta tik ispod povrsine, ili ne daj boze nesto jos gore.

ZeroCool

Sa elisom 13x19 ide 74km na 5800 obrtaja

ZeroCool

Citat: nele01  u Listopad 15, 2020, 14:34:24
Ima jedan pored mene na vezu u Backoj Palanci, sa F40HETL, bolesno kako to ide, ali kad vidim kako se camac nakrivi kad stoji na leru, a ovaj F40GETL jos tezi.
Voleo bih videti kako to izgleda sa ovim koritom i gore navedenim motorima, kad moras skrenuti u punoj brzini, kad npr.vidis drvo kako pluta tik ispod povrsine, ili ne daj boze nesto jos gore.

mene zanima kako ces videti to drvo uopste pri brzini vecoj od 60+ :stripii:

dravskispiner

Citat: ZeroCool  u Listopad 15, 2020, 15:02:39

Auuu...pa to bi sa inoxom išlo blizu 8 banki... :hi:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

mlb

Nele nema ni sa jednim skretanja u toj brzini , samo zažmiriš i stisneš zube  :stripii: :stripii:

ZeroCool

Citat: dravskispiner  u Listopad 15, 2020, 15:09:48

ova je inox

dravskispiner

Citat: ZeroCool  u Listopad 15, 2020, 15:25:46
Citat: dravskispiner  u Listopad 15, 2020, 15:09:48

ova je inox

Nisam stručnjak za te šeme... diži motor, veći JP=udaljenost od par cm više=koji km/h više... :stripii:

ovo je VRH...
Ubrzanje mora biti brutalno... :clap2:

Sretno sa vožnjom...preporučam prsluk, a i neka kaciga ne bi bila naodmet... :ok:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

jurajurajura01

Citat: nele01  u Listopad 15, 2020, 14:34:24
Imas u ovoj temi ako se nevaram di sam postavio video i stavio na youtube u punom gasu di zaobidem panja sa istim camcem i istom tezinom motora

maverick

Ma da..ide to s motanjem od zajebancije...ja motam na 60 plus puni zeokret preko Drave..a brzina je bome 74...vrh  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

maverick

Ma prodao je taj komplet...sad se drugi muce s narukvicom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

pa ja svoj krzljavi nevozim al nikad bez narukvice a ne ovo cudoviste  :eek:

SMT

Servis i pranje... Šta je tu algi, prestrasno... imam osecaj da ću danas poleteti...Impeler, filter ulja, 2,5 l ulja... Promenjeno i u peti iako je bilo čisto potpuno, 0,5l... Podmazano, ocisceno, opranno, kamenac sa motora... Za pranje algi moraću nesto bolje smisliti kad budem imao vremena...

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no: