Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Rap

S cime si prao alge?Samo voda pod pritiskom?

SMT

Ne, samo saprao pod pritiskom...

Ostalo, prsti i cetka, bez lubrikanta :stripii:... Raspao sam se i ja i prsti...

maverick

Mi peremo par puta preko ljeta...nesto na plaži a nesto izvadimo na prikolicu i operemo...tako da nikad ne dodjemo u stanje da treba ribanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi:

Možda si trebao sačekati da se alge osuše i pokrepaju, pa onda očetkati i oprati vodom

:occasion14:

SMT

Mister No,

Svega ima, osim vremena :stripii: :hi:... Malo sam se preznojao više ali eto trening... Uhvati me nervoza ako sam celo pre podne na suvom :stripii:...

Marijo,

Sto se tiče algi, naša Marina je čudo, rezultati su brzo vidljivi... Celo leto ga perem od dole ali eto posle mesec ipo dana rezultata...Nestvarno...

maverick

Citat: No  u Listopad 17, 2020, 12:45:45
:hi:

Možda si trebao sačekati da se alge osuše i pokrepaju, pa onda očetkati i oprati vodom

:occasion14:

Najlakse se peru kad izadje iz vode...kasnije nema pranja...samo brušenje  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Nebih htio biti skeptik  al moram pitat i nije mi jasno kako ja nemam tih hebenih algi pogotovo na dnu znaci skoro 0 bodova majke mi nemam sta lagat eo kad ga budem vadio u 3 mjesecu pokazat cu vam mislim da sam u svojoj temi vec ti pokazao kad sam izvadio camac da ga radim nista mi nije jasno  :icon_scratch:

No

Na mom čamcu je bilo nešto tih algi, nakon četiri godine,dan i noć u vodi, ali ništa strašno. Nemam antialgin
Ovih dana mjenjam sjedalo i radim još neke preinake.
Prije nego ga budem vozio na vodu oprat ću ga izvana i to je to

maverick

Alexa nije isto kad drzis u luci gdje je voda puno toplija i stoji ili u zivom toku

mossi

Voda u marini je pretopla, preko 30C plus stajaćica, plus tu gde smo mi zna da bude tek koji cm preko metra.. znači, katastrofa...

Imam fotke ne algi ne školjki nego meduza !!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

mini I

... Podmazano, ocisceno, opranno, kamenac sa motora... Za pranje algi moraću nesto bolje smisliti kad budem imao vremena...

[/quote]

Čime skinuti kamenac s motora, pranjem baš i ne odlazi (bar kod mene).

maverick

Solna kiselina...ova za domaćinstvo...četkicom premazes mjesta gdje imas kamenca i isperes za koji minut.....

mini I

Citat: maverick  u Listopad 17, 2020, 17:25:22
Solna kiselina...ova za domaćinstvo...četkicom premazes mjesta gdje imas kamenca i isperes za koji minut.....

Hvala, probam kad izvučem čamac prije zime. :occasion14:

Dbozuric

Solnu kiselinu razrjediti sa vodom pola pola trljati spužvom minutu dvije i odma isprati. Gdje su jace naslage ponoviti