Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Nisi puno zahtevan kao za pribor za pecanje. Čekaj dok omatoriš  :vrag:
Više volim podmazivanje lanca (ako već imaš nogare) nego skidanje algi. Ali sve u svemu, fino izgleda kombinacija . U Apatinu sam se vozo u BF sa 15 ks nas dvojica u čamcu, stbailan fino. Moj Ujak ima stari tip i suzuki 20 Ks prezadovoljan je.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Nije moj čamac ali ličimo dosta  :hi:... Iste su kombinacije u pitanju, čamac i ovde motor 50 KS...

Mene čeka nova folija i to verovatno ove godine, pa evo kako to momci srede... Boja- dezeni se može birati, ja ću verovatno ponoviti istu ako nadjem...

Možda i ideja za druge čamce... O detaljima ćemo saznati naknadno...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Meni ovo na podu interesantno, rado bih se tepiha rešio...

maverick

A tako tako...ljepše izgleda i ne skidaš ga...Ovo su jeftinije varijante i teže je održavanje čovjeku koji lovi ribu...izlazi na pijesak...na obalu da se podruzi malo s drugarima...Tepison je nuzno zlo ali ako je imalo kvalitetan lako se održava i on i čamac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Boža

SMT - gde su radjene ove folije, u Srbiji?

Isto tako, citam da za neke stvari zao sto nisi stavio, mozes li reci sta tacno? Ja cu kupiti ovih dana BF - pa taman da vidim i ja da pokrijem to :)

SMT

Da... Kinko Šabac...To je viši nivo sredjenosti od mog čamca...

Vitalno, ništa... To je čamac, takav kakav jeste... Negde sam u prethodnim postovima napisao... Rukohvati za 50 ks su mi kratki, mora se ruka pružiti napred...  I struju nisam razveo do pramca, fale mi gabaritna svetla i fali mi neki dobar reflektor...Kederi- gume na vratima gornjih komora bi se mogli staviti da ne lupaju... To sve može i sada ali se meni ne da... Ja bi samo pecao :hi:

Meni konzola ne treba ali to možeš uvek staviti, mislim 400€...

A ustvari najviše žalim sto nisam kupio Hondu 60ks, iako mislim da bi bila teška za BF... Onda bi morao menjati camac i tako, nema kraja...Mnogo mi se svidja taj motor... Gotovo, ništa od toga... Možda za koju godinu kad ova 50ks “omatori” ali pre ću ja, nego ona...

maverick

Jesi uopce pitao na servisu koliko imas radnih sati

SMT

Ma ne :stripii:... Ili sam zaboravio... U principu to može uvek da se vidi ali neću ništa menjati( motor-čamac) , pa mi taj podatak nije u tom trenutku ništa značio...

nele01

Citat: SMT  u Ožujak 29, 2021, 19:17:29
A ustvari najviše žalim sto nisam kupio Hondu 60ks, iako mislim da bi bila teška za BF... Onda bi morao menjati camac i tako, nema kraja...Mnogo mi se svidja taj motor... Gotovo, ništa od toga... Možda za koju godinu kad ova 50ks “omatori” ali pre ću ja, nego ona...

Vidim ja da ćeš ti ko rossi, danas nagovaraš markeza da promeni boje, zreo si ko kruška  :stripii:

SMT

A ne verujem... Nek ide ovo dok ide, odličan je to motoric... Juče sam mislio jedno, danas kapiram da u obzir dolaze samo Honda i Yamaha, sutra ko zna šta...U 50-60 ks bi izabrao pre Hondu, ne mislim da je bolja ali se meni više svidja, dizajnerski ... Yamaha mi je 20-25ks top... I tamo one bele velike ali gde sam ja od njih...

P.S... Mene više brine Yamaha na 2 točka, ja tu ne vidim ništa već godinama unazad... Okrenuli se tim skuterima T max i samo to guraju, ostalo tanko dosta...

maverick

Citat: SMT  u Ožujak 29, 2021, 19:43:17
I tamo one bele velike ali gde sam ja od njih...
A realno malo je tu normalnih... :stripii: Ono pričaš sam sebi...ma necu...nema šanse ...pa nisam "kreten" kao mnogi ...i tak...jedno se jutro probudiš i kazes...ma koga hebe...jednom se zivi  :stripii:

SMT

To je istina... Mišljenje i principi oko tih stvari su prilično “rastegljivi” ... Ali neka, to je draž...

Tako mislim i o nekim komadima pribora... Da ne valja nešto, pa promenim pun krug i opet dodjem do njih...

Rap

50 ili 60 isti klinac prevelika razlika u cijeni,graphit ti tu dodje ko poklonjen i to vise komada

SMT

Slažem se... Mnogo skuplja...Ali tada sam bio “vruć”...

Imao sam taj “skok” u karijeri sa 20 na 25 ks... Al je ti bio potez, žešći...