Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

A sad otvaramo kladionicu:
1. Koja elisa, tipujem da će 15 biti ok.
2. Max brzina 72

Nek te služi dobro. Žetoni za gorivo će se valda naći. U ekonomiku do 4200rpm bi trebao biti oko 10l/h što je ok.

Satove jesi dobio? Ili barem jedan?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Resicemo satove ... Dobio jaknu, poklonicu je :stripii: ...

Javio mi se moj drugar Mister No, čestitao mi je naravno...

Ponudio mi je besplatno da mi ofarba kapu u Hondine boje, da ne stavljam nalepnicu bzv...

ossa

Pravi izbor , čestitam ti hetla.  :clap2:
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Iskrene čestitke i to ne samo sto si izabrao pravi motor  :stripii:  vec zato sto si napravio promjenu...Uz sve to zelim ti da trosi kao ona Mossijeva i juri kao ova moja  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Citat: mossi  u Veljača 03, 2023, 13:34:08 A sad otvaramo kladionicu:
2. Max brzina 72

Nek te služi dobro. Žetoni za gorivo će se valda naći. U ekonomiku do 4200rpm bi trebao biti oko 10l/h što je ok.

Citat: mossi  u Veljača 03, 2023, 13:34:08 A sad otvaramo kladionicu:
2. Max brzina 72

72 tesko jedino vjetar u leda imao isti camac sa istim jp i mercury koji ima isti pogon i 15p elisa camcam je nov nikad vodu vidio i taj prvi dan isao nesto preko 70 ostalo sve ispod

SMT

Nećemo brzinu ni meriti... ne da mi se... meni je to sve sporo...

Ni jedan motor na tom čamcu nije puno brzi od Honde 50 ks... Smatram da je to i dalje najbolja kombinacija u svakom smislu...
Ovo je gabaritan motor za ovaj camac...

Motiv je nov motor i ništa više...  :hi:

Za 3-4 godine će biti na prodaju... Ako mi se ne svidi kombinacija i mnogo pre toga...

Čak sam i o ovome razmišljao... obična 40 KS, meni mnogo lepsa... niza, bolji oblik i sasvim dobra brzina...

Resavac

Čestitam :ok:
U zdravlje da te služi bolje nego honda :occasion14: 

SMT

Hvala svima.

Salim se ja malo na temu Honda vs Yamaha...

Dosta je razloga ovaj put bilo za ovakav izbor... i jedan protiv...

Idu motori gore uskoro...

pajdo77

Čestitam na novom motoru i neka te služi bar kao i Honda.

mossi

Prodao si motor i prikolicu, a čamac nisi vezao, otplutao jedno metar od pontona.. Morao sam po gvožđu da hodam da dohvatim kanap.

Privezan, na prvu bitvu.

SMT

Fala ti..  :hi:

Trebalo bi da je sa strane bio " privezan" .. Taj napred kanap mi je samo za noć, grane i vobler :stripii:

Nisam ja spuštao, Nidža  je... ali to je isto...

A možda ne bi drugačije novi camac ni kupovao, dok ga Dunav ne odnese... :stripii:  :hi:

P.s... A jbt, jest krntijetina, pa gde će nov motor na to :hi:

Sad je prilika da promenim taj tepih, stavim dole antialgin i promenim foliju..  dok sam motivisan

ALU-bel

Drug cestitam na novoj pili ...  :clap2:

SMT

Fala bato :hi: !

Razmišljam da ovaj tvoj jedan JP okacim napred, da imam balans... nego ne znam šta bih stavio na njega :stripii: ...

Opteretio sam ovu plastiku, preminuce :stripii: