Moto gp

Autor SMT, Svibanj 17, 2018, 11:12:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Misliš da gledaš trku ili uopste? Trke idu na Sport Klubu i HR i SRB, komentatori su odlični i jedni i drugi, 101% u materiji...

pajdo77

SMT

Probaj na BT sport live stream

pajdo77

SMT

Ovaj vikend Muđelo Italija

Bas je loše pocelo

pajdo77

SMT

Jeste... Težak udes, tu dostižu brzinu i preko 350km/h... Užasno hrabri momci...

SMT

Valentino Rossi prvi u kvalifikacijama :clap2: :clap2: :clap2:... Rekao bih da se i u Yamahi čude kako su uspeli, koliko su loši ove godine ali Deda je našao neku magiju. Odvozio je najbrži krug ikada u Mugelu, slave svi...Covek ima 39 godina, neverovatne stvari radi.Sutra sigurno krcate tribine... Odlične i zanimljive kvalifikacije...

Drugi Lorenco na Ducatiju, treći Vinjales Yamaha...

Sutra trka, druga priča. Verovatno mnogo bolji Mark Markez.

pajdo77

Kako se zove ona utrka gdje svake godine jurcaju po cesti tj. naseljenom mjestu? Jel to u Britaniji ne znam ali gledao sam par tih snimaka i ti ljudi jednostavno nisu normalni. To jurca a vamo ograda od kuće,tamo neki kolni ulaz,bože sačuvaj. Nastradalo ih ajme al se ti ne daju smetati,lud čovjek-gotova robija što bi rekla moja baba.

SMT

Ej, znam za to, gledao sam i ja...Ludaci bas... Jeste Britanija ali ne znam kako se zove trka. Mislim Isle of MAN race...

Probaj da ukucas na YOU Tube

pajdo77

Ma ne volim to ni gledati. sve mislim sad će svaki čas neki veseljak poginuti,živci napeti ko hozntregeri

SMT

Upali TV u 14h i pojačaj... Kao da imaš ribu sat vremena na štapu, malo se na fotelji saginjes levo, malo desno, ispratiš svaku krivinu. Kao som u čamcu kad te vuče  :stripii: :stripii: :stripii:...