Jackplate

Autor šajzika, Lipanj 11, 2018, 11:38:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ivan 84

Ovo je rješenje za sve strahove, a i cjena je baš  :ok:

I tata bi sine...

Rap

Koji dio je tu hidraulicni a da ne drzi hidraulika?

ivan 84

Citat: Rap  u Ožujak 30, 2021, 21:58:54
Koji dio je tu hidraulicni a da ne drzi hidraulika?
Zanimljivo pitanje. Pogledaj na YouTube ima mnogo toga
I tata bi sine...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Jucer sam vidio Jackplate koji radi Alu-Bel.
Osto sam paf koja je to izrada i kako jako to izgleda.  Bas ozbiljna stvar koju slika na forumu ne docarava u pravom svijetlu.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nesto kontam da mrdaju oko novog modela s el podesavanjem gore dole.... :sha:

šajzika

To mu je u biti i glavna odlika koliko sam malo citao.
Ameri na bas boatovima imaju one ogromne motore i kad udju u plitko, pomicuci gore dole motor po vertikalnoj osi dobiju da propeler hvata vodu i gura camac dok sa trimom baca vodu van i ostale zezancije koje i sam znaš.

Vidim tu jos plus sto mozes podići u voznji motor pa umjesto nekog trima to odraditi a jako mi se svidja solucija kratka duga osovina motora, pa si prilagodi zeljama tj ne bi morao mjenjat motor ako mjenjas plovilo.

Ima tu dost toga za igranje i podesavanje. Vec je neko vrijeme nautika kod nas jedna ozbiljna prica
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Citat: šajzika  u Listopad 25, 2021, 20:06:20
Jucer sam vidio Jackplate koji radi Alu-Bel.
Osto sam paf koja je to izrada i kako jako to izgleda.  Bas ozbiljna stvar koju slika na forumu ne docarava u pravom svijetlu.

I ja ću da ga vidim, samo sutra popodne

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Prednosti ima puno a opet netko dobije vise benfita netko manje kad ga stavis na čamac...Uglavnom sto bolji i cvrsci čamac bez kontra svanca i sto veci motor to bolje...Samo kad to sve na kraju namontiras na čamac onda ne moze drzanje na vezu...,,mora prikolica i sakrivanje u garazu  :uf:

maverick

SMT

Imam i ja neki… Deluje kao da je pravi… Stavio sam dok sam bio euforičan oko tog čamca… Uglavnom ima dosta algi na njemu sada, gajim ih i slabo skidam…

Jbt, koliko te gvozdene skalamerije ima na tom yogurt čamcu, da to još nije potonulo…  :uf: :hi:

Menjam ga za Graphiteleader  :stripii:

Salu na stranu, koliko se sećam bio sam neki km dobio kad sam to stavljao… Davno bilo i teško da bi to sada ponovio naknadno ako nije odmah…

Voleo bih da je bilo zetona za hidraulicni JP ali to nije realno za ovu kombinaciju… treba nešto ozbiljnije…

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick