Kontra....

Autor maverick, Siječanj 17, 2013, 19:02:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: Brus  u Siječanj 20, 2013, 00:20:07
Sve bi bilo savršeno kada bi smuđ uzimao baš dok nam je štap u idealnom položaju ali.......
Mišljenja sam da su prejake kontre stvarno nepotrebne u današnje vreme kada većinom koristimo pletenice i veoma brze štapove. Dok sam koristio kompozitne štapove i najlon morao sam da lupam jake kontre. Sada kontriram samo nešto oštrije iz izgloba i svaki smuđ koji iole pristojno uzme izlazi napolje.
Najveća opasnost po štapove je baš u ovom zimskom periodu i to na početku varaličarenja kada štap iznesemo iz toplih kola na debeli minus.
de pojasni topla kola - debeli minus ...ne kontam
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

MIF

rj

ne zaebavaj ...shimano biofibre je bolji na minus temperaturi ...stjenke blanka su tanke u vrlo kratkom vremenu se izjednaći sa vanjskom temperaturom ....puno gore je spojit hladan štap i odnjet u toplo zbog širenja konusa pa spoj zna "zaštekat "

twister011

Bas sam se pitao gde je Jozo :icon_scratch: Cim sam video "Kontre" prvo mi je on pao na pamet :headbang:

rj

đe si twisteru ...jel kontriraš šta

Retfalački mačak

Ako koristiš CD BR ili alps, kontra nije potrebna, oni love sami.

maverick

svaka nagla promjena temp..nije dobra nikako....a to s biofibrom ti je prica za malu djecu ......
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

maćkice ...mješaš babe i žabe kakvu sličnost imaju CDBR i alps  :icon_scratch: osim što su štapovi za ribolov  :alas:

twister011

Citat: rj  u Siječanj 20, 2013, 08:58:14
Da, ali samo na forumu. Taman dobro doslo da zalecim rame  :BangHead:
3 pecanja ni udarca :sleepy1: A kada udari, bolje i da nije. Em sitno, em crvljivi :angryfire:
Sto mi zao goriva ove zime :crybaby2:

rj

Citat: maverick  u Siječanj 20, 2013, 09:05:28
svaka nagla promjena temp..nije dobra nikako....a to s biofibrom ti je prica za malu djecu ......
onda moraš da educiraš shimano inžinjere koji su osmislili biofibre ...ja samo prenosim njihove tvrdnje  :angel4:

twister011

U trenutku na temi Rretfala, Maverick, RJ (fali deda Raso :icon_biggrin:) a meni srce ko kuca (a i suzu pustih :crybaby2:)
:icon_salut:

rj

Citat: twister011  u Siječanj 20, 2013, 09:06:36
Citat: rj  u Siječanj 20, 2013, 08:58:14
Da, ali samo na forumu. Taman dobro doslo da zalecim rame  :BangHead:
3 pecanja ni udarca :sleepy1: A kada udari, bolje i da nije. Em sitno, em crvljivi :angryfire:
Sto mi zao goriva ove zime :crybaby2:
i kod nas je slabo ....danas idem o "potragu"

maverick

pa kad si ti pametniji od njih..... :icon_biggrin: doista ne vidim razlog da budem i ja  :icon_biggrin: imas link netko ga je nedavno okacio.....gdje je objasnjeno da je marketinski trik... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: twister011  u Siječanj 20, 2013, 09:09:16
U trenutku na temi Rretfala, Maverick, RJ (fali deda Raso :icon_biggrin:) a meni srce ko kuca (a i suzu pustih :crybaby2:)
:icon_salut:

tebi ocito ne dostaje prave muske ljubavi

Retfalački mačak

Citat: rj  u Siječanj 20, 2013, 09:06:26
maćkice ...mješaš babe i žabe kakvu sličnost imaju CDBR i alps  :icon_scratch: osim što su štapovi za ribolov  :alas:
Dobro, dobro, zaboravio sam da je još dug put predamnom, zato odoh do autopije. Ali alpsići dobro rade sa malom kontrom, iz zgloba.