Antrax labaratorij

Autor maverick, Studeni 30, 2018, 19:03:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

I moja nekadašnja Aluma Cro je bila oko 150 kg. 5.50 sa 1.30 sa 170, stranice 55cm. Lim 3mm a palube i bukse i duplo dno 2mm. Uf, kad se sjetim kako je išla sa 25 konja. Šajziki ne treba ništa jače od takve kombinacije. Brzo stigne svagdje, jednostavno za održavanje i ne troši previše. A i nisu više skupi motori.

Gremlin

A što "nekadašnja" ???

Ako sam dobro razumeo, Aluma Cro više ne radi ?

:dontknow:

šajzika

Citat: mossi  u Listopad 11, 2021, 14:07:24
Izvinjavam se .. nisam hteo da ispadne da neko laže.

Samo sam izneo podatak negde iz malog mozga ako se dobro sećam jer sam koristio table gore spomenute i da je to poprilično teško.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ma sve 5, ne sekiraj se. Mislim da je majstor spominjo tako, 39kg da je tabla jer smo pricali o nekim stvarima i kak je materijal poskupio, tak da si 99 posto u pravu

Audentes fortuna iuvat

maverick

Aluma Cro vise ne radi, bar koliko ja znam....a Šajz, ja nisam sumnjao u kvalitetu čamca i majstora...vec htjedoh napomenuti da ti olako shvataš koliko si jak  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: maverick  u Listopad 11, 2021, 14:57:22
Ja nisam sumnjao u kvalitetu čamca i majstora...vec htjedoh napomenuti da ti olako shvataš koliko si jak  :stripii:

:icon_thumright: :ok: :hi:

pajdo77

Šajzika kad kamionom dođe na tehnički lik ga pita: Gospodine a gdje vam je dizalica? Šajzikin odgovor je: A koji će mi to qurac?

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

mossi

Odem ja pre dvaest i kusur godina kod oca na ribnjak, put nije bio "asfaltiran", decembar kamioni razhebali put vagaši za traktor ili Nivu, a ja u mojoj kockici Volvo 245...vidim ne ide dalje, u rikverc.. shebaću auspuh, da okrenem zapašću 100%.

Bolje da zapadnem nego da odvalim auspuh i tako ja skrenem u livadu i tu ostanem

Sedim tako kad ide veliki traktor ko naručen. U njemu moje visine srednji čovek sa stomačićem.. Odmah mi reče da ne izlazim..

Uhvati volvo za prednji branik koji ima gredu presvučenu plastikom, Jel će ovo otpasti? Kažem .. ne bi trebalo..

Podiže on Volvo, tu gde je 2.5l motor ko od kamiona, sva samnom u mekoj zemlji i zakrenu me za 90 i reče VOZI!

Tako da .. imao sam u životu baš dosta prilika da upoznam nenormalno jake ljude koji izgledaju poprilično normalno..

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk

DJ17

sajzika upravu si slicni su nam camci, tata i ja smo igrom slucaja izvagali camac kad smo se nesto igrali s prikolicom, uglavnom camac je 5.12m X 1.25m 3mm, ima dupli pod i palube su od rebrastog ima klasicne egije slagane na 40cm palube i glave su max. ojacane(rostilj) i ima 4 skije- vodilice duz celog camca (kutijasta cev) radjen je u samogradnji pa se nije stedilo na nicemu i od straha je sve pojacano a tezina182kg. Sa Yamahom 20hp ide fino i extra malo trosim, al opet jbg. zelja je Yamaha 40/60hp :toothy9: slatke muke...

ivan 84

Tako je i šajzikin, otprilike oko 180kg
I tata bi sine...

šajzika

Sta se nisi prije ukljucio a ne da ja moram odgovarat na tehnička pitanja :stripii:
Kolko je težak,  ne znam uzmem i  nosim :stripii:
Audentes fortuna iuvat

ivan 84

Moraš i ti malo da se znojiš  :stripii:
I tata bi sine...

pajdo77

Nisam vidio tko je pravio čamac? Možda preletio preko postova.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

šajzika

Isao kod Darka cestitat mu rođendan i u ulici mu je parkiran Antrax s kabinom. Nije on uopće obraćao paznju, kao i za onog bigfoota s kabinom. Ljenguza. Sve u svemu da bacim koju sliku jer sam odmah prepoznao rad.
Kako mi je Ivan84 otprilike rekao,  580cm dužine,  140 u patosu i gore 200.

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"