đena ship

Autor miha, Prosinac 19, 2018, 13:51:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

SMT

Meni se taj camac jako svidja, više od drugih aluminijmskih... Pre kupovine BF sam bio u ozbiljnim pregovorima za djenu... Mislio sam tu nakačiti 50-60 ks... Odustao sam iz finansijskih razloga... Osnovni model možda i nije bio puno skuplji od BF( tu negde), medjutim ja sam tu hteo nekih komora, kamuflažno farbanje, tapacirunge unutra, drzace stapova... Sve je to otprilike koštalo kao još jedan camac ako ne i više... Sećam se da je kamuflažno farbanje bilo oko 500€...

Ne znam mu plovne karakteristike, ne vidim ih puno na vodi...

Ljubitelj sam plastike ali taj mi je bas onako u glavi i dalje...

yopatami1

Ðena prisutan već duže vreme.
Na zemunskim terenima ih je desetak.
Čamac je odrađen vrhunski. Kao tenk je, u najpozitivnijem smislu.
E sad, karakteristike i cena...nemamo pojma.
Znam samo da im se broj Mashera približio za kratko vreme.

Тапатока

maverick

Jako...tj cvrsto...uredno farbanje...dva praga skuplji...meni zanimljiv bio na nekom sajmu jer je lijepo zavrsno uredjenje...bar tog primjerka...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

5.95 m, a oko 180 kg... Djeluje mi lagan?!

nele01

Citat: SMT  u Prosinac 19, 2018, 14:21:08
Meni se taj camac jako svidja, više od drugih aluminijmskih... Pre kupovine BF sam bio u ozbiljnim pregovorima za djenu... Mislio sam tu nakačiti 50-60 ks... Odustao sam iz finansijskih razloga... Osnovni model možda i nije bio puno skuplji od BF( tu negde), medjutim ja sam tu hteo nekih komora, kamuflažno farbanje, tapacirunge unutra, drzace stapova... Sve je to otprilike koštalo kao još jedan camac ako ne i više... Sećam se da je kamuflažno farbanje bilo oko 500€...

Ne znam mu plovne karakteristike, ne vidim ih puno na vodi...

Ljubitelj sam plastike ali taj mi je bas onako u glavi i dalje...
Istog smo misljenja samo sam ja otisa korak dalje. Isao sam da gledam 2 kd (kopija trakera), i sve to izgleda super ali kad udjes u camac razocaranje, iskreno Kalo (ALU VU) mnogo to lepse i pedantnije (iskreno mislim i kvalitetnije) odradi. Pokusao sam da pricam i sa vlasnikom, ali se tako prepotentno postavio da sam ga prebrisao sa spiska istog momenta.

SMT

A to sto sam ja hteo sastaviti je koštalo izmedju 4 i 5 soma evrica... Sad se pojavila( ili sam ja video tek sada), ova firma iz Bg koja prodaje trekere... Treker bez ičega i full Djena su sada tu negde po ceni... Aj ti sada budi pametan...

Ne mogu sada da se setim detalja pregovora ali sam bio dva puta u M Mitrovici kod čoveka, prošla zima... Deluje mi da se to sve ljudski uradi, da se ne fusira... Hteo je on mene i da provoza ali ja nešto zurio, za...o sam se...

E sad, ovde u NS mi se čini da sam možda jednoga video, nema ih... Ili ih ja ne vidjam...  A bas bi voleo da probam kako to ide sa 50ks...

Sad sam već malo i uplovio u te nautičke vode, upoznao neke ljude... Možda bi se farbanje i dodatna oprema moglo izvesti u sopstvenoj režiji...

Opet razmišljam ako neću dobiti na brzini ili ne znam čemu, zašto bi i menjao...

maverick

I Kalo je digao cijenu...tesko ce s tim imati isti broj napravljenih camaca. Do sad je svaki novi proizvodjac unio neki novi trend i bio hit par sezona..sjetimo se samo Dragana Č...deminera...Domagoja...Brumara...pa i mog druga Šimica...Neki su  bili dobro reklamirani...neki su prestali da rade..nekim nije isplativo...neki jos rade ali daleko je to od njihovih početaka i realno ne bi bilo posla za sve jer smo mi malo tržište...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Koja firma prodaje Trekere?

Majstor Kalo se prosirio inozemno, tako da covjek radi punom parom  :hi:
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Okačio sam slike trekera u temi Lorist 2018... Meni bolesno izgledaju... E sad kad dodaš opremu zna biti i ovakva cena...

Firma Goga shop... Čini mi se da su Krnjaci... Pobacao sam kataloge da ne gledam

u https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Camci/Aluminijumski-camac-Tracker-Pro-160-67394507-oglas.htm?filter_id=115435

yopatami1

Ovo čudo je 2017. prodato na bgd sajmu

Тапатока

Luckycarp

Nigdje im ne piše cijena.

Koliko traže za taj General? Jel zna tko cijenu?
Get allways a Lucky-carp

zvona

3.slika odozdo kaže 49.999€ za taj model?? Čovječe

SMT

Citat: Luckycarp  u Prosinac 20, 2018, 07:04:12
Nigdje im ne piše cijena.

Koliko traže za taj General? Jel zna tko cijenu?

Nemoj me 100% držati za reč, prošle zime je Djena general koštao oko 2500/2600€... Najosnovnija varijanta, bez konzole, boje...

yopatami1

Citat: zvona  u Prosinac 20, 2018, 07:22:53
3.slika odozdo kaže 49.999€ za taj model?? Čovječe
To je američki Tracker sa motorom 250hp
Ðena je oko 2500 e
Nebo i zemlja u svakom smislu reči

Тапатока