Školica ribolova smuđa!

Autor Kugla, Siječanj 18, 2013, 15:41:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

A možda i nećemo :stripii:, Šajzi legendo neće nas ovi pokemoni obeshrabriti. Večeras idem na vodu napraviti nestašluk sa smuđevima :ok:

maverick

Evo sad u temi gdje i treba biti....za sad se školica odgadja zbog posla jer sam zaglavio....ali eto voljan sam za sitne novce telefonski navigavati polaznike  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Samo ti grbi,čim tebe nema na vodi postoji velika mogućnost da koji smuđarak prođe i nizvodno do mene

kawasaki

trebao bi otvoriti s.o.s. telefon 060 ... ...
gdje i kako do smudja  :stripii:

Brzi od Bolena.

Kugla

Susjed mi je sad dao ideju,  :uf: novi seminar u ponudi tvrtke LURETI je pecanje smuđa, a predavač glavom i bradom  :red_indian: o kotizaciji ćemo se lako dogovoriti  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nači ćemo vremena budi bez brige  :toothy9:

maverick

Opa...krenilo je..kilo i dvjesta...stidljivo...ako nas ne opere kisa jos jednom...mozda bude nesto pametnije

maverick

Samo da napomenem....uzivo s mjesta dogadjaja prenosi Andrija Jarak  :stripii:

ibro dirka

dajte slika, ovako nije napeto...

raso

Uživo sa terena: Biće sutra, preksutra, naksutra za doručak, ručak i večeru :stripii:

baka

Jbte, ovo je kao da slušam prijenos utakmice na radiju!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

tole

Citat: rj  u Rujan 14, 2015, 10:41:56
koji je ovo qurac  :sha: ko će sa vama izić na kraj kad budete imali moj staž  :mt1032:

sa njima se već sad ne može izać na kraj  :pirate:

maverick

ibro dirka

e da nisu djeca prehlađena sad bih vam pokazao s obale kako se vade al jebajga... :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: pa nek me i žena ostavi otišao bih...žao mi djece...