Školica ribolova smuđa!

Autor Kugla, Siječanj 18, 2013, 15:41:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

:character0032: za onoliko kucanja , zaslužio si zlatnu tastaturu :ok:

kajman

Hvala Raso  :icon_thumright:

Sajzikaaaaa Legendo, nazalost nije........ operisao sam oba oka, ugradio nova sociva, pa onda astigmatizam na levom oku topio laserom.....moram jos da sacekam da mi se te ranice u ocima potpuno istope…Vise ne nosim naocare sa dioptrijom ne trebaju mi  :takoje: Sada imam problem od previse jakog svetla pa moram da nosim ove za sunce, znaci nije u pitanju smrkanje, nego nesto sasvim drugo  :stripii:
Prvi put prosle duzeg  vremena  izasao sam malo na Dunav i obradovao me ovaj malisa od kilogram i nesto.

Stari dobri Antares prva serija 270m 20-50g.
Interesantno je kako sam ga uopste ulovio pored desetak varalicara na obali koji nisu imali ni cvrk, a vec se blizilo podne  :mt1032: Na silu sam ga iz dubine zainteresovao i dovukao u plicak od metar ipo, snaznom turbulencijom, a onda je uz pomoc sedtvistera izasao da se fotka! :takoje:

Kugla

Kajmanu svaka čast što ima volje svoja iskustva podijeliti sa nama  :ok:
Susjed ko susjed, al dobar je on i ne bi ga mijenjao za nijednog drugog.
Šajzika druže nisam skužio tvoj post o nabijanju na nos komšiji, biće da sam ostario, inaće ti i ja moramo zajedno na pecanje pa dva malera će se poništiti i naći ćemo i mi smukije  :ok:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
u matematici je - i - = + 
u stvarnom svijetu kad se dva malera susretnu kao ti i ja na vodi nece niko 10km uzvodno i nizvodno lovit  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

inace nasao sam smukija

Audentes fortuna iuvat

Hunter

Robrertini i gsn. Haubtman,cim ih vidim zabole me jetra! :occasion14:

Kugla

Šajzika pa moramo probati pa ako bude da niko u krugu 10 km ne lovi, pa šta nas briga, i ako ne lovimo ni mi, a mi ćemo  :jede: :flasica: :pije: :stripii:

kawasaki

Citat: Kugla  u Svibanj 27, 2015, 19:16:00
Pa šta ste se vas dva uskokodakali  :stripii: :stripii: Imam ja svoj plićak gdje nitko nikad nije ni probao, eh da i nije Drava već Karašica  :wave:
hoce li s 1.6. otic iz Karasice ?  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Ma ako ostane ovakva voda...niko nikud ne ide  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Ovde lepo opada, tako da sam 01.06 na vodi. Ma moze i vecernji cug 31.05. jedino sto riba mora da priceka do ponoci. :jede:

maverick

Ovdje treba da opadne bar 2 metra do 01.06....  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Ih 2, pa nije 5 :idea1:
Koliko puta sam zanoci na obali Dunava (Djerdap), 20ak metara od vode, a u sred noci me probude mokre carape i gace :icon_rabbit: Isto vazi i za opadanje

maverick

Dana 14-tog rujna u 19 sati po lokalnom vremenu pocinje prvi sat. Molim upisane polaznike od sinoc da se pojave desetak minuta ranije kako bi zagrijali motore  :stripii:

umpahpah

mislim za one u koje vjerujemo da za njih nema nade treba otvoreno reci da se drže biljojeda u vodi i lova na njih  :stripii: :stripii: :stripii:

rj

koji je ovo qurac  :sha: ko će sa vama izić na kraj kad budete imali moj staž  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Citat: umpahpah  u Rujan 14, 2015, 10:04:33
mislim za one u koje vjerujemo da za njih nema nade treba otvoreno reci da se drže biljojeda u vodi i lova na njih  :stripii: :stripii: :stripii:
samo vi zezajte, ufatit cemo pajdo  i ja smudja ove godine  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:   

Audentes fortuna iuvat