Zander varalice

Autor duskok, Siječanj 19, 2013, 10:34:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

duskok

Može, samo javite šta treba i rešavamo . . . a za vikend sam bio u Orahovici . . .

Stepa

Zainteresiran sam za jedno cca 50 različitih zander varalica ako ima još tko da se predbilježi.
Nadam se da nisi bio sa onom škrticom što fura slamnati šešir i mrak đoze :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

duskok

Nisam ga video ovaj put . . .

Slaven

Stepa ti naruci i plati pa ce dule ponet sljedci put kad bude iso u orahovicu pa ti ja donesem :rofl2:

Slaven

Moramo malo te sokce naucit poduzetnistvu, zabili su se u onu svoju ravnicu i samo kukaju :stripii:

Stepa

Od posljednjih isporuka što si mi donosio dobio sam :thefinger: :thefinger: :thefinger: neka fala sam cu :pottytrain2: :pirate:

Mrva

Zander 10cm je odličan  :headbang: zaliha imam ali sam zainteresiran za par paketića nekih dekora kojih nemam...sljedeći dolazak u Orahovicu najavite  :takoje:  :thumbsup:

Slaven

Dule obavezno se javi sljedeći put :icon_thumright: i taman da Stepinu naruđbu pokupimo :stripii:

maverick

Nije zgoreg da se najavi pa da neki fish organiziramo.... :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: Slaven  u Svibanj 15, 2014, 10:01:06
Dule obavezno se javi sljedeći put :icon_thumright: i taman da Stepinu naruđbu pokupimo :stripii:

:violent1: :violent1: Kao da ti je Kvačak mentor :tongue3: :character0032: :violent1: sad je red na tebe da potrošiš koju kintu dosta je bilo đabaloke :bootyshake: :crutch: :character0032: :violent1:

duskok

Pošto je u poslednje vreme primećeno da neki ljudi kopiraju moje šedove, a ja nisam svadljiv čovek, mada ne volim to što rade, htedoh samo da kažem da jedino JA pravim ZANDER šedove, a sve ostalo su "njihova" posla . . . dakle ZANDER šedovi : https://sites.google.com/site/zandervaralice/

maverick

A tko kopira....pa nije valjda dotle došlo da ne mogu smisliti makar malo drukčiju varalicu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

duskok