Potez/ulov sezone 2018/2019

Autor SMT, Veljača 13, 2019, 19:03:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Polako  :stripii: ovo samo dajte prijedloge pa ce sajzika ili ja napraviti anketu pa onda pucajte...nemojte da se rano potrosite  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ma nemojte mene , ja ne pijem pivo!!  :icon_biggrin:

feco

Hebiga Mladene, ne pijem ni ja, al šta ima veze ....popit će drugi  :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

mossi

Nisam ni blizu da udjem ni u širi izbor, ovo je bila godina solidnih ulova, a moja dva soma od 30kg nisu ni u prvih 10 nominacija.  Hvala u svakom slučaju.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

im84

Heeeeeej, pa ima jos dobrih 15 dana  :stripii:  Slike se cuvaju za 01.03.  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

pajdo77

Svaki onaj koji je pustio kapitalan primjerak te mu je tim činom bilo važnije da riba nastavi svoj reproduktivni ciklus nego da ju uvali u neki restoran te digne neku lovu ili je na kraju krajeva pojede sa obitelji ili podjeli susjedima zaslužuje moje duboko postovanje i naklon do poda kao ribolovcu i čovjeku. Sve ostalo su samo slike..bar meni. Djela su bitna.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Dobro... Da budemo onda ok do kraja... Imamo momke sa “kecom u rukavu”, imamo momke koji će da “zabodu” još kojega u ovih 15 dana...

Predlozi do 1.3., posle glasamo bez predizborne tisine, recimo za 3 predloga...

Gajba Rogonje će biti kod mene u čamcu... Pobednik prvo iz gajbe mora popiti na EX, inače kakva bi bio ribarčina :stripii:...

majstor

Citat: mlb  u Veljača 13, 2019, 21:15:53
Ma nemojte mene , ja ne pijem pivo!!  :icon_biggrin:
Sanduk soka stiže od mene, za pivomrzce. Idemo se naći i kupiti i janjca da ne pijemo sok na prazan želudac.  :stripii: :stripii:

im84

Sad kad se spominje gajba, kad krenu skriveni igraci paljbu :stripii:

Ps godina se racuna od 01.06.2018-28.02.2019. Ili drugacije???
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Evo da kažemo od 01.05, mi tada počinjemo pecati... Znaci imamo i mesec fore...

Ako sam dobro ukapirao, ti imaš neke ribe-slike za okaciti pa te ovo ne remeti... Ako treba da menjamo, može...

Evo samo još jednom da ponovim, da sam ovo zamislio kao nešto revijalnog karaktera... Zabave radi...

Nemoj da se neko naljuti posle :stripii:... Ja predlažem i javno navijanje, lobiranje itd itd... :stripii: :stripii: :stripii:

im84

Ma neeeeee. Nekacim slike, meni pozicije vrijede vise od toga pa su moje slike vise manje iste, mracne i u istim majicama.  :stripii:
Ali imam feeling da podebljamo za gajbu, da skriveni igraci krenu stavljat slike. Ja sam samo lozac. A buduci znam gotovo veliki dio forumasa, slika je drugacija.  :toothy12:

#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Nagrada je simbolična i mislim da neće propasti :stripii:...

A ako će neko organizovati, svecanu dodelu nagrade na prolece tj napraviti druženje, ja ću učestvovati sa jagnjetom... :hi:

smudjoslav

...Ne jedem jagnjetinu al dolazim na dodelu... :stripii:

Stepa

Ako nije bitna lokacija, preuzimam domaćinstvo :hi:
Ako je  :sha: ebi ga :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Da da...svakako revijalni karakter...no mozda bi tu gajbu mogao ja podebljati s nekim prasićem...i nekim jednodnevnim okupljanjem...Kontam da nije Jovanu dalek Os....ovo je čisto prijedlog...svinju nemam...trebao bih je uhraniti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"