Potez/ulov sezone 2018/2019

Autor SMT, Veljača 13, 2019, 19:03:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

majstor

Ovo postaje ozbiljno. Tko se ponudio za domaćinstvo? Stepa? Trebamo po malo konkretno dogovoriti tko će šta donijeti. Obećao sam prase ili janje, svejedno mi je. Donijeti pećeno, ili...? Soka ću donijeti samo za sebe. Od sada ozbiljno.  :hi:

Mornar Popaj

Blizu sam Stepinja pa ako mu zatreba pomoć
oko organizacije, stojim na raspolaganju

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alex7777

Nisam vidio  Stepinja u toj prici ako se nevaram  :sha:

Stepa

Evo jedan prošlogodišnji od Bojana :hi:

Napisah da preuzimam domaćinstvo ako paše lokacija Cerna :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

majstor

Meni pašu sve lokacije, samo da se konačno skupimo.  :hi:
Inače, prekrasna slika, teren i riba. :ok:

dravski pecaros

ja sam u totalnom k...u sa vremenom i obavezama ali obečavam da ču doč di se dogovorite  :hi: :occasion14:

majstor

Pokupit ćemo jedan drugoga po putu ako treba . Želim upoznati sve, a najviše mladiće u najboljim godinama, kakav sam si i sam, Pajdu, No-a, Didu i  ostale.  :takoje: :hi:
Mada mi se čini ko da ih sve več poznam ali sada nek bude zvanično.  :stripii: :stripii: :flasica:

SMT

Citat: Greys  u Veljača 14, 2019, 10:51:13
Ma neeeeee. Nekacim slike, meni pozicije vrijede vise od toga pa su moje slike vise manje iste, mracne i u istim majicama.  :stripii:
Ali imam feeling da podebljamo za gajbu, da skriveni igraci krenu stavljat slike. Ja sam samo lozac. A buduci znam gotovo veliki dio forumasa, slika je drugacija.  :toothy12:

Ajde, čekamo na tebe pa da počnemo... Kači, biće novih smudjeva ove godine na drugim mestima, ima ga...ulazis kao predlog automatski...

Dakle  večeras postavljamo tabelu sa predlozima... Glasamo za po 3 predloga po 1 glas...

Izborna mesta zatvaramo 15. 03. 2019...  U slučaju istog broja bodova, drugi krug...

Molim Vas da glasanje bude nepošteno, navijački i pristrasno :stripii: :stripii: :stripii:

Nema predizborne ćutnje i tako to... Samo brzo i bezveze... Da malo zakuvamo :stripii: :stripii:

im84

Kakav je ložač ovaj SMT, a čini se kao pristojan momak  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

U igri si...

Tabela aktivna, možemo poceti. Eno je gore...

majstor

Htio sam dati sebi glas da ne ostanem gol i bos ali mi se omaklo na Fecu. Poslije vidim da mogu dati 3 glasa. Hebiga.  :stripii: :baba:
Nije pristrano, ali Fecu jedino poznajem, a svoju sliku sa smuđem od 13 kila sam izgubio.  :rofl2: :rofl2:

maverick

Ozbiljna je ovo borba....poprilično izjednačeno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Apelujem na birače da izadju na izbore... :stripii:

majstor

Susret se dogovara godinama, ako uspije svi su pobjednici.  :hi: