Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: SMT  u Svibanj 08, 2019, 13:20:21
Evo cene za tu neku osnovnu-golu pecarosku varijantu... Bas me zanima kako se to na Dunavu ponaša... Ima širinu...

https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Camci/Tracker-Grizzly-1648-Jon-75546767-oglas.htm

3190 e ....+ 20% pdv sad sam malo njuškao  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

Aha... S tim da sam ja gledao neki malo duži, bio je i par stotina žetona skuplji...

Neka je priča neformalna bila izmedju mene i trgovca( ne gazde), da se može doći do sniženja od 15-20%... Doduše, taj je imao kao neku ogrebotinu ili tako nešto, u svakom slučaju ništa vitalno...

ZeroCool

Evo malo i mog Trackera :D samo limeni

ZeroCool

silure

Ohoo evo limenjaka koja mi je konkurencija u brzini...  :clap2: izgleda si me prešio :ok:

ZeroCool

prvi motor bio mercury 25 2T nije isao nikako svi rekli pretezak camac ....ja stavio 40ks i sad mu taman ide ko lud 4 coveka i pun stvari 52-53km uzvodno jos samo elisa treba druga sad ide u blokadu sa elisom 11x3/8 13g .... probao sam 15ku prevelika je pa trazim neku 14ku da probam

maverick

Lijepo izgleda, koje su dimenzije i znas li koliko je tezak
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

5m duzine, 115 u patosu , stranice 50 a kilaza nikako da odem na vagu ali mislim da je oko 250-280kg....uskoro bi trebao na vagu pa cu znat tacnu kilazu

maverick

:ok: To nije velika kilaža, koje debljine lima si koristio...znam kad susjed pravi čamac onda neki toplo...ili hladno valjani lim...zaboravio sam ....koristi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Mora biti od 3mm jer je moj od 2mm i sa kabinom alu. moj tezi 240kg.. Vjerujem da sa 40 tvoj ide preko 50 jer ja imam slicnu jamahu 25/35 ful otvorenu i postizem tu brzinu, i iste dimenzije camca imamo, sa 3 odrasla covjeka i stvari idem ljepo nisam mjerio ali siguran sam oko 36-37+,i zato mi je malo tesko povjerovati da 4 odrasle osobe+ful oprema+limenjak navlace 53,nije nemoguce nego doista nisam to vodio,kakvo korito imas ravno? Blagi V?

ZeroCool

2mm debljine je citav camac.... a ssto se tice brzine mereno vise puta....ravno dno samo napred ovaj spic ide u blago v....a ovu brzinu postigne bez ikakve muke....samo mi je problem elisa jer je ova u jako losem stanju  :notworthy:

rj

oglasi K .P .su na drugoj temi  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ZeroCool

hehe ovo je samo info bio ne mislim ovde oglasavat :D

ZeroCool

evo malo i motor da se sredi :) nije original yamaha boja ali ovako mi je puno lepsi....cekam da se osusi pa da polepim nalepnice

ZeroCool