Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: Rap  u Ožujak 07, 2019, 12:15:56
@sajzika
Imaš video koji pokazuje potrošnju na brzini 50.
Ma može on potrošiti bez problema i 50 l na sat pri brzini 90 km/h možda i manjoj

malo prelistavam temu ..iz dosade ...
rap nije trebao tjerat 90 kmh ....taj dan kad je snimljeno trebao je samo okrenit čamac u suprotnom smjeru ...uzvodno i protiv vjetra ...natjerat na 50 kmh i snimit potrošnju  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

rj

kako je snimao i ztv ekonomik ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ZeroCool

SMT

Nije Tracker, Ranger je... Dođje mu slično u pristupu...

Od početka do kraja, kako se dolazi do gotovog proizvoda... Finalnoga... Ozbiljna proizvodnja, materijali, varenje, farbanje, tapaciranje, sve na jednom mestu... Velikoga  novca treba uložiti da bi se od poluproizvoda došlo do ovakvog izgleda... Tu je izvaren čamac tek početak...

Gde to ide... Pa gle prikolicu... Koliko god dobar standard imao, novca,( mislim na Amere), mora tu biti i doza ludila za ovako nešto... Nismo samo mi fanatici...

Kao za novi film Terminator...

ALU-bel

Majku im poljubim !
Sve prekopirali od mene ...  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Četiri komada stanu u kontejner...ako se dobro sjecam kad smo mi gledali prije par godina...Ne bi to toliko koštalo da nasi kad uvezes takvo plovilo zahtijevaju homologaciju...bla bla bla...lud smo narod pun birokracije...Pa dok to sve poskidaš i staviš novo...motor skineš i kupiš novi...izadje te isti urac da ga dobijes tamo djabe  :uf: i da tu kupiš novi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ovo nije nikom interesantno.Sumnjam da alu bel ne bi mogao napraviti slicnu kopiju da je bilo interesenata.

pajdo77

Ima tamo u Americi jeftinih čamaca za nepovjerovati. Neki dan naletim na youtube-u na lika koji je kupio čamac,nešto poput fišermana manjih gabarita za 100 dolara. U čamcu bukvalno trava raste,u neodržavanom dvorištu bi se stopio sa okolinom. Gore yamaha 40 ks dvotaktna isto ajme kako izgleda. Lik uzeo lopatu,izbacao tu zemlju i travu,mini vošem ga dobro oprao,izmjerio kompresiju i zamjenio ulje i svječice. Komplet ko nov,sjeo i vozi Miško. Plastika zdrava,znači čamac badava. Ima i tih video uradaka gdje hodaju po nekim aukcijama na otvorenom,čamaca dokle ti pogled seže,od vodenih skutera do gliserčina ajme,za svakog po nešto a cijene sindikalne. Interesantno za pogledati u svakom slučaju. Kod nas bi za takva plovila tražili bubreg gratis a tamo idu za kikiriki.

pajdo77

Evo našao sam taj video da ne ispadne da lažem,jedino što je gore merkuri a ne jamaha al isti klinac. Pogledao dosta takvih videa pa pobrkao. Uglavnom 100 dolara i vozi. Naravno da ne znam postaviti video al slikao sam naslov pa će onaj koga zanima već nači način da ga pogleda

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"