Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Sad kad sam sve ovo pročitao drago mi je da je voda mala i plitka i mogu voziti drvenjaka od 5 m i Yamahu od 5 ps.  :stripii: :stripii:
Još mi je draže dok mogu na otok autom i ne trabam čamac.  :rofl2: :rofl2:

SMT

Citat: rj  u Ožujak 11, 2019, 07:21:43
Citat: Rap  u Ožujak 10, 2019, 21:30:59
Citat: rj  u Ožujak 07, 2019, 22:02:28
razočarat će se..mi na ovim prostorima pravimo ebeno plovna korita ...e sad detalji to ovisi o cjeni ...koliko sam vidio tracker dođe cc 10000e ...daj tu lovu i biraj šta oćeš ...korito ..komore ..bojanje ..tapicirung ...konzola ...

p.s. grejsiki odgovor
Nema tu daj, postavi model cijenu istog, opremu i na tržište.Svaka roba ima svog kupca.
Čamci koje se pravio ili sudjelovao u izradi su jednom riječju savršeni.

ima ljudi kojima je to sporedna djelatnost ...možda čak hobi ili izazov pa ih masovna proizvodnja ne zanima ...a ozbiljan proizvođač kome je to primarna djelatnost dobio je certifikat i ima dobru narođbu za šeđane...
platit atest ..uložit u strojeve za tržište koje će progutat godišnje cc 5 plovila nema smisla ...
da sumiramo nije problem kvalitet i plovnost ..oprema ..već tržište ...kontaš...

Kod nas velika većina domaćih proizvodjaca i plastičnih i alu čamaca, ima taj neki svoj da kažemo A brend... Pored tog A brenda su se odlucili da proizvode i komercijalno pristupačne čamce, tj jeftinije, jer prodaja A brenda(cena) nije velika... Naše tržište ne može “progutati” te skuplje modele čamaca...

Treker će tu tek imati  problema jer je najeftiniji u rangu najskupljeg domaćeg, možda i skuplji... Verujem da se Ameri ne sekiraju zbog toga, niti smo im interesantni puno...

Ali neka ga, da bar gledamo...

maverick

Da nam je netko rekao prije par godina da ce vaši imati više motora od 30 ks nego naši...nitko ne bi vjerovao...Danas je i tu i tamo to postao standard...tko zna za koje vrijeme...mozda nam tracker bude pomocni čamac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Prije 20-tak godina (možda i više) gledao sam reklame Trackera i sjećam se da je bio smiješno jeftin. Čamac skupa sa motorom (15-20KS) i prikolicom točno 4000$. Mislim da imam još negdje u garaži te pecaroške časopise u kojima su se reklamirali. Cijene su, tada u ono vrijeme i za naše pojmove, bile i više nego duplo manje od ostalih sličnih čamaca.

Gdje je ovo danas sve otišlo da se u biti gledaju samo čudovišta sa 100 i više konja, a cijene otišle u nebo. :sha: :eek:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

SMT

Citat: maverick  u Ožujak 11, 2019, 12:06:55
Da nam je netko rekao prije par godina da ce vaši imati više motora od 30 ks nego naši...nitko ne bi vjerovao...Danas je i tu i tamo to postao standard...tko zna za koje vrijeme...mozda nam tracker bude pomocni čamac  :stripii:

Ima istine u tome... Kako? Ne znam... Žetona izgleda ima još u “slamaricama”... :stripii:

majstor

Moja žena umjesto čudovišta od 100 konja ima čudovište od 100 kila.  :stripii: :stripii:

maverick

Citat: SMT  u Ožujak 11, 2019, 12:21:07
Citat: maverick  u Ožujak 11, 2019, 12:06:55

Ima istine u tome... Kako? Ne znam... Žetona izgleda ima još u “slamaricama”... :stripii:
Žetoni su tu...onako...situacija se malo promjenila...ljudi se tu i tamo nasli stalan poao...Kreditiranje nikad nije bilo pristupačnije pa se malo tu i otvorila dizna....sve u svemu...kupilo se i počele su se micati granice....Tako je bilo kod nas na moru...od drvenih pasara s lamom vrlo brzo se došlo na neki drugi level i pokazali smo sve odlike potrošačkog društva
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Charter ucinio svoje (na moru)

SMT

Danas sam zvao za vožnju trekerom, još ništa... U planu je i dalje da jedan bude na vodi ali nije realizovano još uvek...

Ja sam i dalje zainteresovan da se bar provozam u njemu!

SMT

Evo cene za tu neku osnovnu-golu pecarosku varijantu... Bas me zanima kako se to na Dunavu ponaša... Ima širinu...

https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Camci/Tracker-Grizzly-1648-Jon-75546767-oglas.htm

maverick

Ako se ne varam , jeftiniji je nego sto bi recimo Kalo iz Vu napravio...Nisam bio kod covjeka i pitao ali po pričama...a ovo mi djeluje ipak onako..extra na prvu i imas prostora da nadogradjujes  kad zelis, kad mozes...

feco

Prilično mi se sviđa  :ok:, ali bi volio da je 40-50cm duži, mada je i ovako dosta težak, 266 kg ....najmanje 30-tica tu treba. Sumnjam da se kod nas može kupiti. :hi:

POLAKO I BEZ VEZE

mossi

Jako lepo to ide sa 20hp.
A SMT, ako ti je do širine.. ja treba da vadim čamac (187cm širine preko svega 5,5m) čim se vreme normalizuje.
Pa ako si dokon.. možemo da skinemo krov, stavimo tvoj motor i da vidimo kako to ide sa 50hp.  :uf: :tongue3:

SMT

Šta si ti tu naveo, lakše mi je kupiti trackera bez testa :stripii:

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk