Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jurajurajura01

50 u kruz brzini to je vec ozbiljno a sad treba bit dobro plovan camac da se vozi 50 na pol gasa i lagan a to je sve njegovo kad je taj video nastao 900+ kg

rj

stankovičev ćamac definitivno nije vrh plovnosti ...mada je ovo bornino pojava ...onako upečatljiv je ja ga nikad ne bi vozio ispod 70 kmh ..nema smisla  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

jurajurajura01

Tu je prica o trackeru gledo sam ga uzet prije nego sto sam ovo od biska uzo bas onaki kaki je nele01 objavio malo se raspito kod nas da sam legalan nebi smio preko 50ks stavit camac je 350kg gol i sa takim motorom bi bio sporiji nego sto sad imam

rj

ti fino ideš ..koliko u fullu kad je čamac ćist

maverick

Jura, ti si prodao onaj plastični i uze od biška ako sam dobro shvatio...imao si neke odredjene razloge ili...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Ožujak 07, 2019, 21:38:24
Jura, ti si prodao onaj plastični i uze od biška ako sam dobro shvatio...imao si neke odredjene razloge ili...

dopizdila čovjeku jogurt ambalaža  :stripii:  :headbang:

maverick

Uozbilji se molim te  :stripii: Zanima me njegovo misljenje...moze odgovor i na pp... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Ožujak 07, 2019, 21:42:53
Uozbilji se molim te  :stripii: Zanima me njegovo misljenje...moze odgovor i na pp... :uf:

koliko ja znam kombinacija ga je povoljno izašla e sad šta je to povoljno nemam pojma  :icon_scratch:

maverick

A i drugi motor je gore  :sha:

im84

Mene zivo zanima kad SMT javi test Trackera od 400njak kg sa 50ks motorom
#foxrage
#fox_rage_fishing

jurajurajura01

Vidi volim mjenjat stvari kod mene nesto nemoze bit duze od godinu dana sad sa ovim camcem od biska i e-tec 40 idem 60,61 ovisi ali tu se zna da je prijenos na njemu nesto veci od standarda pa si mal sporiji
A potrosnja kad se vec prija cokijev novi camac yamaha 20ks luka hulovo luka pun gas dvojica oko 9/10 litara brzina 45 nizvodno a uzvodno 35 a sad sa ovim ako se drzim te brzine ista mozda jako malo vise a 40ks

rj

razočarat će se..mi na ovim prostorima pravimo ebeno plovna korita ...e sad detalji to ovisi o cjeni ...koliko sam vidio tracker dođe cc 10000e ...daj tu lovu i biraj šta oćeš ...korito ..komore ..bojanje ..tapicirung ...konzola ...

p.s. grejsiki odgovor

Rap

Citat: Greys  u Ožujak 07, 2019, 15:26:54
Nevidim cemu tolika fama. Covjek ide u njegovom ekonomiku 50kmh i trosi cca 12.5litara, ili kako je Rap samo drugacije napisao 2.5dcl/1km, jedno te isto. Pretpostavljam po podacima sa neta da mu je broj okretaj negdje oko 3000na 50kmh, niz vodu. A opet, vjerujem da spusti brzinu na 40kmh, da mu potrosnja pada na 8.5litara. I to je sve OK.
Nisam siguran da bi pri brzini od 40 km/h trošio manje,rekao bih i više.
Naime, mješamo neke stvari.Ovdje je range bitan, putna brzina, brzina kojom čamac pri određenim okretajima prelazi najdulji put sa najmanom količinom količinom goriva.
Te parametre određuje korito, motor, elisa.Neće svaki čamac istih gabarita sa istim motorom postići iste parametre.

jurajurajura01

Bas kako si napiso rj 10000e bez motora a da sam to kupio a zelio sam tracker grizly tu bi sa max motorom koji daju od 50ks bio sporiji nego sa svojim a da mogu rec da bi volio brze vozit bi

rj

Citat: jurajurajura01  u Ožujak 07, 2019, 22:08:19
Bas kako si napiso rj 10000e bez motora a da sam to kupio a zelio sam tracker grizly tu bi sa max motorom koji daju od 50ks bio sporiji nego sa svojim a da mogu rec da bi volio brze vozit bi

kod nas kad kažeš čovjeku za 5,5m čamac sa 4 komore konzolom ...farbanjem 5000 e nebude mu dobro  :icon_scratch: