Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Zadnji dole desno zaokruzeni... Ne vidi se dobro... Mogao bi ići za 5000€, ja sam došao do 5400€, onako bez puno muke... Zelena boja, bez konzole, sa par kozmetičkih ogrebotina...
Možeš da staviš i 100 ks na njega, samo onda gubis garanciju na čamac( koja ne znam čemu služi ali meni ne treba)... Oni preporucuju 50... Meni su za prvog BF preporučili 20, sad imam 50 ks...

Rap

Ima na netu, takav sa konzolom, dvoje ljudi Mercury 60 postiže 35 Mph

SMT

Ukusi su različiti nama svima, za mene je treker pojava... Čak i ovaj ogoljeni... Crveni je nešto drugo već, mnogo zetona...

Trebalo bi da ima i neki kvalitet više sem imena, po nekoj logici i ceni...

Rap

@SMT

Video je o tracker grizzly 1754 gabarita 5.2x2 težine preko 300 kg.Sjećaš li koji je model taj desno ili možda njegove gabarite?

SMT

Nisam siguran ali mislim neki Jon, 180x 550 ali uzmi sa rezervom... 360kg

Rap

To je recimo taj koji sam naveo ili model 1860

šajzika

Evo jedan realan  tekst o brzini trackera i konjskim snagama. Naravno na eng. :stripii:
https://jonboatplanet.com/how-fast-will-a-jon-boat-go-with-examples-by-boat-size/

I drugi tekst o noosivosti istog

https://jonboatplanet.com/average-jon-boat-weight-capacity-with-examples-by-length/
Audentes fortuna iuvat

majstor

Zet ima alu čamac 4,2 x 1,60, rađen kod Slatine, i Yamahu 15 ps 4 t, troši minimalno a po GPS_u vožen 43 km/h. Nije neka usporedba jer je puno niži i lakši.
Tko laže o potrošnji laže sebi jel on gorivo plaća. Ja posle 50 trošim ko rusko vozilo.  :stripii: :stripii:

DJ17

Nije tema, al ajd usput da pitam, ako se to moze tako rec, kolika je po vama optimalna brzina i potrosnja mog camca? Alu camac 5-1,25 u tabanu,tezak oko 180kg, Yamaha 20 4t? S koliko KS bi najvise dobio max brzinu tog camca,klasicni alu tabanas?

miha

rj

Citat: Djoka  u Ožujak 08, 2019, 12:06:04
Nije tema, al ajd usput da pitam, ako se to moze tako rec, kolika je po vama optimalna brzina i potrosnja mog camca? Alu camac 5-1,25 u tabanu,tezak oko 180kg, Yamaha 20 4t? S koliko KS bi najvise dobio max brzinu tog camca,klasicni alu tabanas?

niz vodu cc 40kmh ....uzvodno cc 35 kmh trebao bi u tom režimu trošit oko 5l na sat rada
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DJ17

Doktore ribolova i nautike hvala!!! Tebi verujem vise nego uredjadjima za merenje brzine, brzinu sam nekako merio par puta ali nisam bio siguran i sad vidim da mi se poklapa s tvojim misljenjem, zavisi od uslova nekad uspem navuc 2km/h vise(42-37)...potrosnju nisam nikad merio... a 5l mi je super potrosnja u odnosu na predjen put...  :hi:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Imaju moćan marketing, i jbg svidja mi se  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"