Daiwa Morethan Branzino AGS

Autor SMT, Svibanj 14, 2019, 19:25:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Kakav štap!!! Nisam skoro nešto bolje u rukama držao... Leptirići u stomaku...

Probao sam isto na suvo neki od  modela “običnog” morethana, nisam bio impresioniran... Ali ovaj :hi: :hi: :hi:

Ne smem dalje da mislim... Vrhunska motka!

SMT

Razmisljam samo da se nešto desi sa karikom... Pa ko to ima...

maverick

Odmah crno misliš   :stripii: ...koja mu je cijena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

kawasaki

Brzi od Bolena.

SMT

Ko će, ako neću ja!? Razmisljam brzo i bez veze :stripii:

Nisam...Morao bih prodati 2 stapa, svi se “podudaraju”...

SMT

Djavo ne da mira... Idemo, drugo poluvreme danas... Moglo bi postati sve interesantnije

Polozaj stapa sa glavom od 30g u vazduhu na suvom... Najlon provucen kroz sve karike...

Polozaj stapa sa glavom od 25g

Meni deluje isto... Vrh se umiri u sekundi... Brz i prebrz štap... I dalje imam dilemu kako bi se u vodi ponašao sa ovim glavama, tok Dunava, guma... Da li bi kasnio???
U obe varijante radi gornjim delom...

Karike

feco

Još do vikenda.......on je tvoj  :takoje: :ok:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

Kupljeno ko da gledam sebe. Ma prelijep je i još snižen. Da mi treba ma ne bih dočekao vikend. :stripii:

DIDAPATAK

..nemoj gledati torticu,nemoj gledati torticu,nemoj gleda..e hebiga..skuhan si.. :stripii: :hi:
.. :baba:

pajdo77

Nije da ti je sila odmah uletiti u štap. Ni sada ne pecaš sa nekim drškama od metle,dakle strpljen-spašen. Bit će neka acija pa popust na popust,njemu se ne isplati da mu stoji godinu u radnji.

rj

Citat: SMT  u Svibanj 15, 2019, 17:05:38
Djavo ne da mira... Idemo, drugo poluvreme danas... Moglo bi postati sve interesantnije

Polozaj stapa sa glavom od 30g u vazduhu na suvom... Najlon provucen kroz sve karike...

Meni deluje isto... Vrh se umiri u sekundi... Brz i prebrz štap... I dalje imam dilemu kako bi se u vodi ponašao sa ovim glavama, tok Dunava, guma... Da li bi kasnio???

Karike

šta si stipsa ....vadi žetone  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

SMT

Citat: rj  u Svibanj 15, 2019, 18:56:44
Citat: SMT  u Svibanj 15, 2019, 17:05:38

Karike

šta si stipsa ....vadi žetone  :stripii:

Jebes zetone, poenta je hoće biti primenjiv... Biće ih... Šta vidiš? Nema te kad se lomi...