Daiwa Morethan Branzino AGS

Autor SMT, Svibanj 14, 2019, 19:25:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

SMT

:stripii:

Ooooopssss, Mister Feco... Slutim nevolje :hi: :clap2:

feco

Ne bije boj ljuto oružje, već srce u junaka  :baba:.......al jbga kad si u borbi svi vole dobru , kvalitetnu pušku, a ne M48  :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

No

Citat: šajzika  u Veljača 02, 2021, 21:50:30
Javit ce nam smt

:eek:

Evo ga već javio  :ok:

Citat: SMT  u Veljača 02, 2021, 21:54:28
:stripii:

Ooooopssss, Mister Feco... Slutim nevolje :hi: :clap2:

SMT

Ovo će ti više odmoci, nego pomoći...

Ja i dalje isto uživam sa njim... Kao prvog dana me veseli... 240 cm 14-42, bacam glave do 20-22g i manje... Može za nuždu i više baciti  ali ja to retko činim...To mi je nekako i najlepše  i najudobnije pecanje smudja, na pribor kakav i dolikuje toj ribi... Gde god to uslovi dozvoljavaju... Proslo mi dosta toga kroz ruke, nešto kraće bude kod mene, nešto duže... Nadam se da mi ovaj štap neće dosaditi, po meni je za istinsko uzivanje u ribolovu...

O tom novom ne znam, ode mi pažnja na druge Japaneze... Ali teško da tu ima nešto loše... Rasno je to... Probaj dok si tamo mnogo toga ako ima izbora, to je privilegija...

SMT

Evo šta iz Daiwe kažu za ovaj štap... Od čega je, čemu služi, performanse, itd itd... Meni lično sve ono prema čemu sam bio skeptik, me je demantovalo kroz vreme... A to su karike i trn... Vrhunski uradjeno na ovom štapu...

SMT

100 ljudi, 100 cudi…

Kažu da je to brancinski štap, sto i jeste… Da možda nije za Dunav, ja se ne bih složio sa tim… Meni možda i ponajbolji štap koji sam imao ili imam… Bas sam se napecao sa tim štapom za sve “pare”… Svideo mi se mnogo kada sam ga kupio, kroz vreme mi se svideo još više… Jedan super kvalitet od stapa u svakom smislu… Toliko čvrsto napravljen, iako tako ne izgleda… Dzig, vobler, šta god… Prosto mrvi… Neke somcadi 10-12 kg je povadio unazad vreme, bez nekog preteranog naprezanja :hi:

Ne njemu ova exist morethan branzino sa tim sporim prenosom, sjajna kombinacija za bilo šta…

Gledao sam i neke druge morethane, moram priznati da mi se nisu puno dopali… Ovaj je bas onako pogodjen po mom ukusu… A možda ga nemam :stripii:

SMT

2022 model… šta i da li se nešto promenilo, ne znam.. 

Ono sto znam iz prethodnih serija, pored toga sto je vrhunski proizvod, to je i vrhunski štap po performansama, meni… ovaj br 3

Ja kod Daiwe ne mogu da nadjem odgovarajucu  masinicu za ovaj štap… Lutam sa tim.. Ili je slaba, ili mala, ili meni nešto smeta, ne znam…

Da li će se pojaviti neki morethan u vel 3000 sa sporim prenosom, voleo bih…

dravski pecaros

Da ne otvaram novu temu

Daiwa Morethan Shad Attack

Morethan Shad Attack štapovi posebno su dizajnirani za ribolov shadovima i imaju komponente isključivo najbolje kvalitete

Izuzetno brzi i osjetljivi blankovi od SVF karbona prenose svaki pomak varalice kao i kontakt s ribom ili dnom ravno do ribolovca - savršeno za pretraživanje dna imomentalno reagiranje i na najmanji dodir

X45 tehnologija kod blanka smanjuje uvijanje na minimum i dozvoljava daleko i precizno bacanje

V-joint spoj sa trnom omogućuje izradu ekstremno tankih blankova i uz to osigurava savršenu krivulju savijanja

Zahvaljujući dizajnu, Morethan Shad Attack štapovi izgledaju vrlo otmjeno i imaju izuzetno balansirano rukovanje

Opremljeni su dvodijelnom EVA ručkom, ergonomskim DAIWA nosačem role i pletenim karbonskim materijalom na dijelu ručke, tako da ovi štapovi ostavljaju izuzetan vizualan dojam i omogućuju jako ugodno rukovanje

SVF® karbonski blank

X45® karbonska konstrukcija

V-Joint® spoj s trnom

Ručka od pluta AAA-kvalitete

Ergonomski DAIWA® nosač role

Fuji® Titanum K-vodilice

Ekskluzivna tansportna torba

https://kapitalac.com/stapovi/daiwa-morethan-shad-attack.html

Majdo

Citat: dravski pecaros  u Listopad 22, 2022, 18:54:45
Da ne otvaram novu temu

Daiwa Morethan Shad Attack

Morethan Shad Attack štapovi posebno su dizajnirani za ribolov shadovima i imaju komponente isključivo najbolje kvalitete

Izuzetno brzi i osjetljivi blankovi od SVF karbona prenose svaki pomak varalice kao i kontakt s ribom ili dnom ravno do ribolovca - savršeno za pretraživanje dna imomentalno reagiranje i na najmanji dodir

X45 tehnologija kod blanka smanjuje uvijanje na minimum i dozvoljava daleko i precizno bacanje

V-joint spoj sa trnom omogućuje izradu ekstremno tankih blankova i uz to osigurava savršenu krivulju savijanja

Zahvaljujući dizajnu, Morethan Shad Attack štapovi izgledaju vrlo otmjeno i imaju izuzetno balansirano rukovanje

Opremljeni su dvodijelnom EVA ručkom, ergonomskim DAIWA nosačem role i pletenim karbonskim materijalom na dijelu ručke, tako da ovi štapovi ostavljaju izuzetan vizualan dojam i omogućuju jako ugodno rukovanje

SVF® karbonski blank

X45® karbonska konstrukcija

V-Joint® spoj s trnom

Ručka od pluta AAA-kvalitete

Ergonomski DAIWA® nosač role

Fuji® Titanum K-vodilice

Ekskluzivna tansportna torba

https://kapitalac.com/stapovi/daiwa-morethan-shad-attack.html

Pozdrav,
ima li tko iskustva sa ovim štapom? Kakav je u usporedbi sa HR Zander force II 7-32g ? 

dravski pecaros

Mislim da rijetko ko to ima jel je novi model koliko sam skužio do sad nije bio u ponudi

im84

Ajde drug Mario, da čujemo dojmove
#foxrage
#fox_rage_fishing

Mariorhr

Ni traga ni glasa od druga Maria iako mislim da je njegov Daiwa Tournament Ags 14-42

ALU-bel

Citat: Mariorhr  u Studeni 05, 2022, 21:21:01
Ni traga ni glasa od druga Maria iako mislim da je njegov Daiwa Tournament Ags 14-42
U pravu si... meni stap odlican... lagan, brz, sto sam i trazio... uhvatio par riba do 3 kg... za sada nemam zamjerke.

Mariorhr

Jedino mislim da bi bolje legao Exist na njega nego Stella, reko ti da je Shimano za bicikle 😜