Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nije mi jasno niti zasto se mossi zahvaljuje niti zasto mu vi čestitate, štap se nalazi kod mene u dnevnoj... :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: šajzika  u Srpanj 15, 2021, 21:08:12
Nekad i treba tako. Jedan je zivot i treba ga koristit/uzivat na maksimum.
Jedva cekam test :hi:

Upravo tako, jedan naš zajednicki poznanik kad je izračunao koliko mu je još ostalo ribolovnih sezona otisao nedavno i kupio novi motor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: maverick  u Srpanj 15, 2021, 22:23:24
Nije mi jasno niti zasto se mossi zahvaljuje niti zasto mu vi čestitate, štap se nalazi kod mene u dnevnoj... :stripii: :stripii: :stripii:

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

tutnja

A ništa onda, pošto mossi nema vremena, red je da ga poglavica istestira i ovjeri u tih desetak dana
Dobijemo recenziju, mossi zna šta je kupio, a Miki dobije još jednu mušteriju.. win-win situacija

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

maverick

Ma ne, bilo bi grehota umociti takav stap u vodu prije gazde  :icon_thumright: Prvo on da zabaci pa jedino onda mogu ja

mossi

Da da, ... Poslednji koji je umočen nikad nije nadjen sve zajedno sa mašinicom, što je i jedan od razloga kupovine ovog.

pajdo77

Eto,da si barski pecaroš pa neka barica,kanalčić eventualno,voda maksimum do pupka sad bi imao štap,al ne on hoće na veliku rijeku i u duboku vodu,eto ti sad

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

tutnja

Sad bar ima pravi štap

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Ervin

Taman kako sam spomenuo da mi samo sića dolazi na GL, ulete torpedo. Još uvek je ovo daleko od optimalnih granica, ali nije da mi nije prijalo. Pravi test tek sledi, jes da je i ovo brkata riba, ali mora biti sline i duži brkovi da se štap pošteno istestira.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

šajzika

Citat: maverick  u Srpanj 15, 2021, 22:23:24
Gledam sad, vozas se biciklom na moru.
Jesi bar stap dobavio gazdi pa da ga testira?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne, stap je stigao taj dan kad sam kretao na GO, pa smo odlucili da cemo se naci na vodi kad se vratim tj slijedeci tjedan...a i koji ce mu urac...sad ce početi razmisljati o roli pa o jos jednom i samo ce si trosak nabijati , Ovako je bar mir...ima ga a nema  :stripii:

Hunter

ionako na pecanju vise pazi da mu se ker ne utopi nego što peca!  :icon_biggrin:

maverick

Štap krece...mossi naruci sladoled za vozača

mossi

Dođi sa vozačem pa idemo negde na klopu!

maverick

Klopa i cuga  s nas dva je ravna trosku stapa. :stripii: ..tako da saljem ti ga s suprugom...U njenom drustvu samo jede sladoled tako da dobro si prosao...a klopa i cuga moze drugi put ali na nas racun  :uf: