Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: alexdja  u Prosinac 22, 2021, 11:46:18
Mogao bi i SMT da navrati, ako ne peca, što je verujem nemoguće, al da ne bude da nije pozvan...  :D

Da ne poverujes, taj dan sam u Bg na nekom rucku… Ne pecam, ne mogu eskiviratii, šef odlazi iz firme pa časti… Sad ce i nas pecarose razjuriti :stripii:

Ako bude bilo vremena, mozda i svratim na kolače :stripii:… Najbolje bi bilo da neko camcem dodje po mene na NBG :stripii:

Stavicu GL u gepek pa mozemo pametovati… :hi:

srco

Radan dan u najavi ... ne zaboravi GLa ... neko će već doplivati po tebe  uvek
... ne znam dal su sekire oštre kao GL ??

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

alexdja

Opaaaa...  :hello2:

Idemo...  :clap2:

Doćićemo čamcem, naravno...

Nagovori i onog Stevu mrguda da se prošeta, bilo bi lepo...

Gremline, pozvani su svi sa foruma koji mogu da dođu, pitanje je samo da li znaš da cepaš drva, ovi moji slabo... :stripii:

Ponesi sve gl-ove i onu moju daiwu :icon_biggrin: da uporedim nešto...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Gremlin

Oko drva mogu da pomognem samo savetom, a dobar savet para vredi...na žalost kičma mi više nije za te akcije...

Jel može kompenzacija u rakiji :flasica:

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

No

Kikiriki, kokice, slane koštice,sarme, kuleni, paprikaši, gulaši, zlatni lančići, prsteni, ogrlice.... Graphiteleader trpi sve  :stripii: :stripii: i nije CTS

Rap

No

Možda je, ali ne trpi kokice, slane koštice,sarme, kulene, paprikaše, gulaše, zlatne lančiće, prstene, ogrlice, kao Graphiteleader.

Rap

No

Nije Jovan zaštitni znak Graphiteleadera, iako to jest, ima nas koji smo griješni,  koji trošimo  prirodnije kapljice od cole i koji cijenimo Graphiteleader kao dobar proizvod

alexdja

Rakija može uvek...

Pre piva i vina...
       Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Citat: No  u Prosinac 22, 2021, 22:24:41
Kikiriki, kokice, slane koštice,sarme, kuleni, paprikaši, gulaši, zlatni lančići, prsteni, ogrlice.... Graphiteleader trpi sve  :stripii: :stripii: i nije CTS

Nije CTS, sećam se nekih kolega koji su imali lomove štapova , pa su lako nabavili slomljeni deo. Bilo je i ovde na forumu , ekipa iz Siska . Što je sa Japancima teži slučaj. Nego se onda ubacuju trnovi kod Ljubiše. Svakako CTS ima svoju temu, pa ne bih više o tome.  Nisu loši štapovi, što kaže Jovica , šta bi bilo tek da valjaju ?

Šta je tebi sa As Prom ?
Čini mi se kroz redove da ti je malo jači nego što si mislio da će biti za to što si ga uzeo , ili nešto nisam dobro video u postovima. Koliko puta si ga izveo na vodu ?
Onaj smuđ ti je stvarno super za overu. Ja sam zato i poručio aspra jer sam cts overio sa bucovom i više me neće smuđ od onda  :pije:
Ako i na Aspra bude bucov prva riba, biće kme kme  :crybaby2:
Naidju krize, drukcije grize...

No

Zezam se s kikirikijem i kokicama...

S Asprom sam pecao dva ili tri puta, znači sedam do deset dana
Nešto je jači za određene pozicije ali je za neke druge taman
Uglavnom zadovoljan sam i to jako
Ako je važno- bucova nisam ulovio ni jednog a smuđeve jesam

SMT

Premalo mi jednostavno znamo o ovim stapovima… To ce tako ostati dok god to ne bude bilo kod nas u radnji… A to ce biti ko zna kada, a mozda ni tada… Mozemo samo da zamisljamo da udjemo u radnju i u njoj 130 modela jedne firme, pa tu bi svako sebi nesto nasao…Ipak, kada siri krug ljudi koristi nesto, stvori se realnija slika… Meni se stapovi dopadaju, pa se uvek postavlja pitanje objektivnosti…

Rekli smo da su pristojni stapovi, bar ovo sto smo mi probali… Taj Aspro mi deluje kao njihova najbolja ponuda u smislu ulozeno- dobijeno… i cini mi se najveci raspon modela kod Aspra, (12-15 mislim)…

Meni je ok ta prica od Mide, da se tamo skupilo nekih ribolovaca, pa mlatilo sa tim stapom neko vreme, pa rekli to to i to ne valja, pa ispravljali… Pa opet probali, pa ispravljali… i onda tek pustili u serijsku proizvodnju… Opet, treba reci da mi znamo pecati, da nas ne trebaju Rusi uciti…Tu se moze uociti dosta razlicitosti u mnogo stvari… Mozda naci neku sredinu…

Naravno, ako ne lazu… Ja nisam bio tamo sa njima…

A voleo bih probati  jos koji, nije da ne bi…  Ali tesko, ne da mi se vise prolaziti kroz “nabavku”…

P.S… Osso, ima snimak gde Rusi Asprom u camac odizu bucove 2-3 kg i ne pucaju…Necete valjda to zadesiti, mada je to dobra zabava… Ja se ne bih bunio :hi:

ossa

Nisam opterećen pucanjem. Ali više volim da upecam sudaka na pike rod  :stripii:
A sa druge strane ako ga ne overim kako to bog zapoveda, onda odoh kod mossija da fatamo bucovčine.  :takoje:
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Sto bi rekao onaj frajer, “velike tajne malih majstora”…

Prosto je to ako odlucis loviti sudaka…

90% rad, ostalo ide na talenat i iskustvo :stripii: :hi:. Aspro tu moze samo malo pogurati pricu u dobrom smeru… Kako ćeš bez plute, jbt :hi:

Javi kad stigne, da pogledam…

Ja ni ne gledam druge stapove… Videću da ima bolje za manje para, pa mi priča ode u k… a žetoni ostase u dzepu… sta cu ondak… :stripii:

Tako sam uzeo PG da probam, pa rasprodao skoro sve daiwe… nije mi to trebalo :stripii: